Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan határozod meg, hogy...

Hogyan határozod meg, hogy mennyi kalóriát kell bevinned?

Figyelt kérdés

Én a yazio appon próbálom követni a napi táplálkozásomat. Azt állítottam be, hogy szinten tartást akarok. Ehhez ő 2700 kalóriát javasol. 130 gramm fehérje, 330 gramm körüli szénhidrát, és olyan 100 gramm zsírt ír, hogy be kell vinnem. 24 éves vagyok, 90 kg. A fehérjebevitelem az sokszor megvan 150 g felett. 150-220 kózt szokott alakulni, zsír is átlépi a 100 at általában. Viszont a szénhidrát az még soha nem volt meg, még akkor sem ha 4 ezer kalóriát vittem be egy nap. Viszont sokszor meg a 2700 szinten tartó kalóriám se jön össze. Ma sikerült bevinni 2 ezer kalóriát. Viszont megvan 175 gramm fehérje. Így is lehet fejlődni izomzatban, ha nincs meg a megfelelő kalória, szénhidrát az sosincs meg, viszont a fehérjém meg közben elegendő?

Vagy ha ilyen gyengén tudok csak táplálkozni, akkor ez mellé vegyek valamilyen tömegnövelőt is? Vagy ha megvan a megfelelő fehérjém, meg minimum a 2 ezer kalóriám akkor abból tudom izmot felszedni?

2022. dec. 18. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8-asnak irtam sorry.
2022. dec. 18. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyilván pótolni kell. Én arra értettem, amikor a fogyókúrázók beírják, hogy 1 óra gyaloglás, kiadja, hogy 400 kalória, és akkor örülnek, mert 400 kalóriával többet ehetnek.

Közben meg az az 1 óra gyaloglás 200at sem égetett el..

2022. dec. 18. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell csodálkozni, hogy 1 év alatt mennyi izomtömeg jön fel. Be kell írni a keresőbe az említett emberek nevét. Taylor Lautner 2008-ról 2009-re 16kg-ot hízott (ebből 12kg izom volt), és nyilván egy 15 éves gyereket nem fognak szúrni. Zyzz pedig vasággyal együtt volt 50kg, aztán hirtelen 93kg lett szárazon, ami szteroiddal is brutális eredmény, de azonnal meg is halt, szívbeteg volt. Ők nem mutánsok, csak olyan emberek voltak akik kimaxolták a lehetőségeiket, egyikük szerrel.
2022. dec. 19. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Az elején akkor is felugrik egy csomó izom, ha csak ránézel a súlyra. Én az otthoni maszatolással (egy szett kézisúlyzóval) az első évben híztam 8-9 kilót otthon, ebből kb 5 kg izom volt kb, szerencsére nem zsírosodok könnyen. Ekkor voltam 63kg. Konditeremben fele annyi idő alatt feljött volna. Tehát Taylor eredménye nem akkora csoda, nem kell isteníteni. Ha valakinek csak ennyi dolga lenne 1 évig, edzővel, és 20 zsák pénz ígéretében, akkor bárkinek sikerülne.
2022. dec. 19. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek csak korulbeli szamok.. mindenki tok mas. Neked kell beallitani magadhoz. Ahhoz viszont tartani kell, figyelni h mibol mennyire h reagalsz es aprankent valtoztatni amig meg nem ismered magad..
2022. dec. 19. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!