Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem tudok dönteni.Ti melyik...

Nem tudok dönteni.Ti melyik konditerembe járnátok inkább?

Figyelt kérdés

Abba,ami kisebb,kevesebb géppel,viszont van olyan gép ami a másikba nincs.Kozel van.

Vagy van egy majdnem kétszer nagyobb,ahol minden gépből van legalább 3,viszont messze van,és nagyon körülményes kijutni oda.Melyik legyen?

Plusz az első az olcsóbb

2022. dec. 16. 06:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a közelebbi és az olcsóbb. Kit érdekel, hogy van egy távolabbi és drágább, ahol minden mellgépből van 3? A közelebbi és olcsó teremben van súlytárcsa, van rúd, van fekvenyomó pad, van guggoló állvány, van kézisúlyzó, van húzódzkodó? Én 30 évvel ezelőtt találkoztam utoljára olyan teremmel, ahol ezek közül valamelyik ne lett volna adott. Ha a közelebbi és olcsó teremben ezek adottak (fix, hogy adottak), akkor tudod ki fog túrázni egy távolabbi terembe, ami még drágább is.
2022. dec. 16. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kozel van? Pár doboz Kozel nekem is van a hűtőmben.🍺😆😆

Amúgy az elsőt választanám, én a családias kisebb termeket szeretem.

2022. dec. 16. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
a közelebbibe mennék
2022. dec. 16. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Az emberek nagyon túlvariálják ezeket a gyakorlat dolgokat..

Egyedül egy profinak mérvadó az, hogy Ő most vagy rúddal keretben, vagy kézisúlyzóval nyom vállból..

Nem számít nekünk, naturál hobbigyúrósoknak a gyakorlat szelekció annyira, mint amennyire gondolnak az emberek.

Szóval, ez esetben: Az olcsóbb és közelebbi, mert alternatívát mindenre lehet találni. Az alapok legyenek meg (guggolás, kézisúlyzós/rudas fekvenyomás, evezések) és kész.

2022. dec. 16. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy a kisebb terembe.

Jobb egy családias kisebb terem, amibe lehet kevesebben járnak.

De olyan edzőterem nem létezik amibe ne tudnád minden izomcsoportodat megedzeni...

2022. dec. 16. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!