Aranyérrel már nem is lehet nagy lábam?
Van egy kisebb aranyerem, csak ritkán jön ki. Az orvos azt javasolta, hogy hadjak fel a nagy súllyal való guggolással.
Otthon edzem, szóval a variált guggolássokon kívül nincs mivel megedzeni a lábamat.
Gondoltam kisebb súly+nagyobb ismétlés számra is hátha kevésbé megterhelő.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Nekem is van/volt. Ugyanazt tudom megerositeni, amit elottem irtak. Magas rost bevitel. Kenocs. Es pl. A székelési technika sem mindegy. Hogy hogy ulsz a wc-n. Vicces de sokat szamit a pozicio. Keress ra erre bovebben.
Amikor faj, viszket, éget stb. Tenyleg hanyagold a nagy sulyos guggolast, amugy mehet, ha nincs tuneted.
mi az, hogy nagy láb? mi vagy te, jeti?
meg komolyan ez a legfontosabb, nem írni kéne előbb megtanulni? szerinted melyik csak szereti a buta tekintetű lufihuszárokat?
Köszönöm a biztató válaszokat.
#5-ös na ne játsszuk már itt a nyelvtan tanárt... mentségemre szólgáljon, hogy nem a magyar az anyanyelvm.
A másik dolog, hogy nem kérdeztem, hogy mire buknak a csajok.
Nyugi nekem nem kell semmit kompenzálnom az edzéssel ha érted mire gondolok 😉. Első sorban magamnak szeretnék megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!