Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Combközelítő/távolító gépet...

Combközelítő/távolító gépet miért csak nők használják?

Figyelt kérdés

2022. dec. 3. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Ez hülyeség. Én szoktam a combközelítő gépet használni, mert annak van értelme.

A combtávolító gépet sosem használtam, de nem amiatt, mert "női gyakorlat lenne", hanem azért, mert anatómiai szempontból a combtávolító gépeknek nincs értelme és egy haszontalan gyakorlat.

2022. dec. 3. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Mert az a hétköznapi nevén a p*nagép.
2022. dec. 3. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Mert sok tudatlan nő hiszi azt, hogy az "popsi gép", és attól lesz jó a feneke, ha puncit tárogat. Ettől függetlenül én sok férfit is látok azokon a gépeken bohóckodni, úgyhogy női privilégiumnak nem titulálnám. A lényeg, hogy lehet arról vitatkozni, hogy most kell-e szabad súllyal guggolni, kell-e konvencionálisan felhúzni, jó-e a sumo deadlift, elég-e a merevlábas húzás, elég-e a lábtoló, elég-e a hack guggoló, ezek valid vitatémák, de hogy a lábedzés legértelmetlenebb, legostobább kelléke a combtávolító/combközelítő gép, az evidencia.
2022. dec. 3. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
38%

"Mert sok tudatlan nő hiszi azt, hogy az "popsi gép", és attól lesz jó a feneke, ha puncit tárogat."

Szerintem rajtad kívül senki sem hiszi ezt.

2022. dec. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!