Fogyás alatt a lehető legkevesebb izomvesztés?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szerintem is túl van lihegve ez az egész dolog, a hangsúly inkább azon volt, hogy van rajtam felesleges kiló, amit izomveszteség nélkül szeretnék leadni, úgy gondoltam szálkásításként ezt könnyebb így megfogalmazni.
Nem fogytam még szándékosan, mióta nekiálltam edzeni, ezért nem vagyok jártas a témában. Ez egy kérdezős felület, ezért tettem fel a kérdést a biztonság kedvéért.
5. válaszoló: lány vagyok, így nagyon alapjáraton se hízok hasra, nem kockásnak mondanám, de lapos és viszonylag vékony. Azért max 5-6 kg, amit fogyni szeretnék, mert a fenekemet, combomat meg szeretném tartani "nagynak".
Az edzésemen természetesen nem akartam semmit változtatni, amíg a testem engedi, ugyanúgy terhelni fogom. Ez bevált, ezt folytatom.
1 gramm zsír 9 kalória, majdnem sikerült eltalálnod. De lényeg, hogy senkinek nincs köze a témához, csak te vagy rettentően túlképzett.
#12, te is rosszul tudod, kijavítanálak.
1g zsír 9,3 kcal, míg 1g fehérje az 4,2 kcal és 1g szénhidrát az 4,1 kcal.
Illetve még annyi te és az 5-ös is rosszul tudjátok, de nem akarok belekötni senkibe.
9,3 kcal az nem 9,3 kalória
A kalória mértékegysége a cal, egy gramm zsír pedig nem 9,3 kalória azaz 9,3 cal, hanem 9,3 kcal azaz 9,3 kilókalória.
Azaz hogy tisztázzam a dolgokat, 1gramm zsírban 9300 kalória van, ami 9,3 kcal-nak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!