Mi a véleményetek a Westside edzésmódszerekről?
Az eredeti röviden kb úgy néz ki, hogy max effort és dynamic effort napok vannak.
Max effort napon maxolni kell, minden héten, 1-3 heti rotálással. 1. héten pl fekvenyomás szűk fogással 1RM, 2. héten padlóról nyomás széles fogással 1RM, 3. héten fekvenyomás ferdepadon, közepes fogással, gumiszalaggal 1RM stb….
Dynamic effort napon 3 hetes hullámban kell dolgozni 75-80-85%-os súllyal, 10x3, 9x3, 12x2 vagy 5x5 ismétléstartományban. Itt a robbanékonyságra és a rövid pihenőidőre kell törekedni.
Ezeken felül nagyon sok kiegészítő gyakorlat van, magas ismétlésszámmal. A volumen nagyrészét kiegészítő gyakorlatokból viszik be.
Hallottam róluk.Ez is egy módszer a sok közül.Én már nem keresem a szent grált.Elvagyok a magam módszereivel.
Az évek alatt egy valamit nagyon jól sikerült megtanulnom.Az izületeimnek jó lenne ha kitartanának még 30-40 évig,és nem szeretném az idősebb éveimet győgyfürdőkben meg reumatológián fizikoterapian eltölteni.Ugyhogy én szépen átengedem másoknak az ilyen 1RM es edzéseket 100/200 kilókkal meg fél tonnákkal.Ilyen áron nem akarok se erős se izmosabb lenni.
Egeszségükre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!