Melyik a legjobb 3 napos edzésterv? F/20
Az a legjobb edzésterv, ami SZÁMODRA tartható és élvezed.
Mert, ha tartható egy edzésterv, és talán még élvezed is mellette, akkor nagyobb az esélye annak, hogy nem fogod 1 hónap után abbahagyni az edzést..
Nagyon sokan elvesznek a részletekbe és a legfontosabb dolgot meg nem veszik figyelembe edzéstervnél. TARTHATÓSÁG
Hiába írok neked 3 napos hiper-szuper edzéstervet, ha valójában utálod..
Másfél éve edzek minden hétfő, szerda és péntek teljes testre.
Gondoltam kipróbálnék valamilyen felosztást is hátha jobban fejlődöm.
1 hónapja elkezdtem ezt:
Hétfő: mell, tricepsz
Szerda: hát, bicepsz
Péntek: váll, láb
De akkor lehet vissza kellene álljak teljes testre
Csinálhatsz esetleg ABA-BAB felosztást.
Vagy marad a teljes test. Heti 3x edzésre tényleg nem lehet jobbat kitalálni. Amit elkezdtél egy hónapja, hogy mell-tricepsz és társai, az naturálban tényleg nem a legjobb felosztás. Ennyi erővel a vállat berakhatod a mell-tricepsz mellé, és akkor kaptál egy push-pull-leg edzést. De heti 3 alkalomra az sem egy nagy eresztés.
Kb. csak azt tudom mondani, mint amit előttem + kipróbálhatsz egy alsó-felső-teljestest bontást is és játszhatsz az intenzitással, volumennel, napok elosztásával (pl. Alsó-felső-teljes felosztásban én leedzeném egymás után 2 nap a feles napokat, aztán 2 nap szünet a teljeshez) Vagy akár teljestestnél minden nap máson a hangsúly (nyomások, huzások, láb) aztán a többi izomcsoportra magasabb ismétléstartományban kiegészítők.
Variálni lehet sokat, határ a csillagos ég.
"4 napos is max másfél óra/alkalom lenne"
És kinek kell több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!