Azt lehet jelezni, hogy ha valaki állandóan zaklat edzés közben?
Gondolom valami vidéki kisteremben jársz. A nagy pesti termeknek az az egyik előnye, hogy ott az ilyesmi elképzelhetetlen (ettől függetlenül én is a régimódi kistermek híve vagyok, félreértés ne essen).
Hozzám a kinézetemből kifolyólag nem igazán jönnek oda okoskodni, meg mivel erőemelő vagyok, és 200 kiló fölötti súlyokat mozgatok, ezért szerencsére kevesen hiszik azt, hogy rászorulok az 5 kilós kézisúlyzóval bicepszező gyúrós jancsik tanácsaira. Főleg 16-17 éves kezdő koromban találtak be a helyi professzorok, akik két évtizednyi konditerembe járás után se voltak izmosak vagy erősek, de minden alkalommal háromnegyed órát hallgathattam az előadásukat arról, hogyan kell edzeni és táplálkozni. Gondolhatod, hogy mennyi releváns tudást adtak át.
Egyébként anno nálunk is volt egy apuka, aki minden 80 kiló alatti emberhez odament magyarázni és tanítani, és nem lehetett lerázni. Az ő veszte az lett, hogy egyszer túl messzire ment, és konkrétan kirángatta az erőkeretből a tulaj fiát, mert hogy ő megmutatja neki, hogyan kell rendesen guggolni (természetesen görbe háttal, nulla súllyal, nulla mélységgel). Szerencsétlen nem tudta, hogy a tulaj fiát sikerült betalálni, úgyhogy másnap bejött a tulaj, és úgy szétoltotta a csávót mindenki előtt, hogy azt rossz volt nézni. Nem lett kitiltva, vagy elzavarva, semmi ilyesmi, de olyan szinten meg lett semmisítve, hogy még pár hétig az eset után lehetett látni, aztán szépen eltűnt. Az ilyeneknek általában ez lesz a sorsuk, ugyanis a konditerem csak a felszínen átjáróház, egyébként egy zárt közösség, és ha valakit ez a zárt közösség nem csíp, akkor az előbb-utóbb kiesik közülük.
Szólj a terem vezetőjének.
Nincs olyan hogy "de a Béla ilyen"... Mindenkinek joga van hogy nyugodtan kondizzon...
Mond hogy vagy leállítják vagy termet váltasz.
Amúgy annyira imádom az ilyen önjelölt Személyi edzőket. Főleg ezeket a nyikhaj tizenéves barbifiúkat,akik kéthét után már a "személyi edzőt" játszák,persze a pofa nagy ha szólsz valamiért.
De a trikóban feszengő vizes koxmanok sem különbek az okoskodásban.
Nem is tudom melyik rosszabb 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!