Azt lehet jelezni, hogy ha valaki állandóan zaklat edzés közben?
Közben jó nagy lingam voltam, és nem köszöntem meg a többieknek is a válaszokat!
A legjobb az az, amikor azzal jön, hogy a szépgyerek """személyi edző""" Tomi mondta (tudjátok, köredzés egyszerre minimum hat vendégnek, egyik ügyfél sem fogy, inkább hízik, de legalább nem is izmosodik), hogy a lábtolót én rosszul csinálom, mer'azon a 12+ ismétlés a minimum sorozatonként... úgyhogy már-már a rajongómnak érzem a palit, hogy ennyire figyel rám 😄
Amúgy szerencsére egy hete nem láttam. Bízom benne, hogy ez így is marad.
Még egyszer köszönöm szépen!
Eszembe jutott ez a kérdés! Végül a múlt héten vágták ki a palit.
Azok után, hogy faszosan járt be a koedukált szaunába, fotózgatta, fogdosta a csajokat, meg okoskodott, ahogy írtam, végül egy olyan dolog miatt bsztk ki, amiben amúgy igaza volt. Ordítozott, hogy "fa$$é, nincs takarítva??!!" A tulaj visszaadta neki a havidíjat, és közölte, hogy a másik termében sem kívánja látni (két terme van a környéken).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!