Ha valaki keményen edz,halat,rizst,salátát eszik tényleg lehet ilyen izmos?
Figyelt kérdés
Mennyire fogok gyorsan izmosodni ha napi 3szor ennék ilyet és keményen edzenék?
Kezdő szint,1 év edzésmúlt.
2022. dec. 6. 16:06
1/9 anonim válasza:
Eszik ő más szószt is, csak az már injekciósan megy be...
2/9 anonim válasza:
Badarság az egész... amúgy meg mit is ér el vele? Mi az, amitől ez hasznos? Mi a lényege? A pózerkedés? Vagy felszedni valami libát? Mitől normális ez, mintahogy az ember normálisan étkezik, és jólérzi magát úgy, ahogy van? Mi a fenének kellene nekem vagy bárki másnak hasonlítania egy ilyen bóhocra, aki napi szinten tolja magába a szereket, edz, meg nem eszik palacsintát. Hát, kik ezek? Vagy egyáltalán mi hasznuk? Sosem értettem ezt a sok hülyét.
3/9 anonim válasza:
3#
"amúgy meg mit is ér el vele? Mi az, amitől ez hasznos?"
Azt hogy például ebből él?Színész ,clippeket komponál
2.7 millió követője van a you tubeon,meg szponzorai amiből megintcsak pénzt keres?
Ne mérd magad meg a hobbistákat Kalihoz.Neked meg nekem nyilván semmit se érne.Ezért nem is csináljuk,hanem elmegyünk dolgozni és abból élünk meg.
5/9 anonim válasza:
Sokat.De 2 x eszel ennyit akkor mégizmosabb leszel.
7/9 anonim válasza:
régóta szarrá van koxolva,nemrég volt szívinfarktusa utána nyilatkozott hogy abbahagyja a motyót
8/9 anonim válasza:
Hát persze, a hal, rizs, sali a titok, de ne felejtsük a pulykát meg a brokkolit sem. Ha naponta megeszel ezekből 8 kilót, meg nyomsz mellette növit, inzulint, trent, pajzsmirigy hormonokat, meg annyi tesztót amitől egy ló is fejreáll, akkor ja - szép izmos leszel. Feltéve ha a genetikád is jó ;)
9/9 anonim válasza:
amúgy neki elég jó a genetikája a csirkelábát leszámítva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!