Ez mennyire jó edzésterv kezdőnek?
Egy ismerősöm küldte nem tudom mennyire jó vagy követendő. Mindenesetre szeretnék komolyan edzenk amennyire az időm engedi legalább heti 3szor de 4 a cél plusz úszás heti 1szer csak a konditeremhez meg en bloc a testépítéshez semmit nem értek és olvastam horrorsztorikat hogy mi történhet ha nem megfelelően és kiegyensúlyozottan edzel.
Esetkeg pár tanácsot ha tudtok adni megköszönném
Végig sem néztem, mivel ez nem edzésterv.
Konkrétan a főbb izomcsoportokat elosztottad napokra, majd felsoroltad a legtriviálisabb gyakorlatokat hozzá.
Maga a bontás sem optimális, pláne kezdőként.
Arra meg, hogy minden 4x10 mit írjunk? Parádés.
Szerintem kezd el a legalapvetőbb dolgoktól tanulmányozni az edzést, táplálkozást, regenerálódást. Olvass tudományos cikkeket, halgass tudományos videókat, és ne 1997-ből linkelgess be testrész + gyakorlat felsorolást.
Elég alap bro split, legalább 1 év edzésmúlt nélkül én nem erőltetném bár bajod nem lesz tőle. Egy kezdő meg nem is érzi mit kéne csinálni...
kezdőként alapgyakorlatos teljes test vagy alsó-felső edzést csinálnék inkább.
Szóval nem jó rendben köszönöm!
Sántított nekem is a dolog csak örültem, hogy kaptam valakitől valami kezdési alapot de nem értek hozzá ezért kérdeztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!