Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol van olyan konditerem ahol...

Hol van olyan konditerem ahol nincs zene?

Figyelt kérdés

Dél Budán lakom és egyszerűen nem találok olyan fittness termet ahol semmilyen zene nem szól a háttérben kissebb-nagyobb hangerővel.

A zene ami szól ezeken a helyeken az olyan tipikus, semmit mondó agymosó zene, de ha Bee Geest játszanának, akkor sem érdekelne edzés közben. (kondigépeken történő edzés közben)

2022. nov. 28. 16:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ,mindenhol nyomják a gyépés tuc-tuc homi zenét
2022. nov. 28. 16:55
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én meg sem tudom mondani, hogy hány konditeremben jártam már életem során, de egyszer sem voltam olyan helyen, ahol ne szólt volna vagy a "Gym Music Electro Mix 2018" vagy a Sláger FM.
2022. nov. 28. 17:27
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Mindenhol nyomják. Talán vidéken elvétve található 1-2 kisebb terem ahol nincs, de ezt sem venném biztosra.

Ha idegesít a háttérzene akkor nincs más megoldás mint saját fejhallgatót vinni és max hangerőn hallgatni a zenéd.

2022. nov. 28. 18:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy viszel magaddal fülhallgatót, vagy edzel otthon, ha ennyire zavar.
2022. nov. 28. 19:10
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk höriböri sátán metál szól.
2022. nov. 28. 19:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Fules?
2022. nov. 28. 19:56
 7/19 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy én semmilyen zenét nem akarok se hallgatni se hallani edzés közben.

1990 és 2010 között Los Angelesben éltem ahol is 20 éven keresztül jártam a Bally's Fittness Center-be. 95-ig ott is ment a zene, de akkotájt kihoztak egy rendeletet (nem emlékszem már arra, hogy az csak Los Angelesre volt érvényes vagy egész Kaliforniára) amiben megtiltották fittness központoknak, hogy háttérzenét játszanak, kivéve az Aerobic foglalkozások alatt külön teremben.

Attól kezdve mindenki csak a saját walkmenjét hallgathatta edzés közben vagy azokat a mini iPodokat.

És senki nem reklamált, sőtt a legtöbben hurráztak az első nap amikor érvénybe lépett ez a rendelet.

Nekem úgytűnik, hogy az itthoni fittness központok tulajdonosai valami régi, 80-as évekbeli hollywoodi filmeknél leragadtak és ezért nyomatják még mindig mindenütt az agykitörlő, monoton zajt, mert azt én nem is nevezném zenének.

Siralmas itthon a helyzet.

2022. nov. 28. 20:24
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Hat izlesek es pofonok. En inkabb hallgatok zenet (leginkabb fulhallgatoval a sajatom) mint hogy masok nyogeset, suket dumjat hallgassam vegig. Sot ez arra is jo, hogy ne jojjenek oda beszelgetni emberek. (Nem vagyok egy introvertalt tipus, de neha arra vagyom hogy kiadjam a gőzt, csak en legyek es kesz.)
2022. nov. 28. 22:01
 9/19 anonim ***** válasza:
50%
Akkor marad az otthon edzes. De ha mar ilyen regota magyarba vagy megszokhattad vna 🤷 vagy go vissza
2022. nov. 28. 22:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már kismillió teremben, de olyannal még nem találkoztam, ahol ne szólt volna a zene. Még a lepusztult termekben is szólt minimum a rádió. Régi jó Music FM.😊
2022. nov. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!