A 10 kilós kézisúlyzók tényleg nevetségesek egy kezdő számára is?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 15:20
1/8 anonim válasza:
10 kilós kézisúlyzókkal guggolni, felhúzni, fekvenyomni, fej fölé nyomni, kitörésezni, evezni, bicepszezni? Szerinted ennek milyen izomépítő hatása lenne? A progresszió kezdőként is elengedhetetlen, két darab fix kézisúlyzóval ezt hogy akarod megvalósítani? A 10 kilós kézisúlyzók arra jók, hogy szülés után a középkorú nők tudjanak valamivel otthon a jóga szőnyegen tornázni YouTube videókra.
2/8 anonim válasza:
Kezdésnek kiválóak. Próbálj meg egy edzéstervet kidolgozni magadnak. Mondjuk egy 45 perces edzéstervet. Hidd el nekem, hogy azzal is szép, formás alakot lehet kialakítani. És ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy nevetséges. Ők azt szeretnék, hogy ne legyen formás alkatod.
3/8 anonim válasza:
Egy 40 kilós lány vagy?
Vagy esetleg egy 110 kg-os derék favágó férfi?
4/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyakorlatot végzel vele.
5/8 anonim válasza:
A testalkattól és a nemtől függ. Ha nem vagy egy nagy darab emberke, akkor elég a 10. Szerintem a láb és a mell növi ki leghamarabb ezt a súlyt ahol egyértelműen kevés lehet majd valamikor. Nem leszel tőle testépítő, de egy szép erős sportos testalkat simán hozható.
6/8 anonim válasza:
Mindenki kezdte valahol. Oldalemelést ha szabályosan csinálom nekem elég sokkal kevesebb is :D
8/8 anonim válasza:
Gyakorlatfüggő. Hidd el, ha mondjuk elmennél gyógytornászhoz, tudna neked olyan gyakorlatot mutatni, amit 1 kilós kézisúlyzóval se tudnál megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!