Szeretnék elkezdeni edzeni, viszont kezdő vagyok a témában, ajánlanátok olyan könyvet, ami jól összefoglalja a fontos dolgokat, amiket figyelembe kell venni?
Egyáltalán nem értek az izomnöveléshez, hogy egy edzéstervet hogyan kell összeállítani, mi az amire figyelni kell étkezésnél, honnan tudom hogy egy edzéssel túlterhelem magam vagy csak épp annyira kihívás, hogy egészségesen fejlődjek, vagy hogy mennyi időt kell hagynom a regenerálódásra.
Hogyan tudnám ezeket "megtanulni"? Alapvetően csak "hobbiként" szeretnék sportolni és erősíteni, vagyis szeretném az életem képes részévé tenni, így gondolom fontos lenne tudni ezeket a dolgokat, de személyi edzőt nincs lehetőségem fogadni, így ezért érdekelne, hátha van online vagy könyvben valamilyen anyag, ami alapján megérthetem ezeket.
Google.
Tényleg. Rengeteg rengeteg keresés, amig megtanulod kiszűrni a helyes és hibás tartalmakat es még csak utána jönnek az alapok.
Ne hodd hogy egy könyvet mondunk és az lefedi a teljes szemwlyi edző okj képzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!