Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik étekzés lenne jobb?

Melyik étekzés lenne jobb?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve edzek és próbálok figyelni a kajámra. Na de mivel még iskolába járok korlátozott a hús amit megengedhetek magamnak, anyagi okok miatt. Eddig úgy étkeztem, hogy 5 napig figyeltem a kajára mivel így tudtam hozni a kb elegendő makro-t és kalóriát.2 nap(hétvége), egyáltalán nem figyeltem.

Egyébként egész szépen fejlődtem is így, csak a napokban elgondolkoztam azon, hogy ez mennyire egészséges. Mivel így 2 napra kb 2000-2500 kalóriát elcsapok egyik napról a másikra. Szerintetek ez egészségtelen? Egyek kicsit kevesebbet, de az 7 napig vagy mehet tovább így?

2022. nov. 6. 01:18
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Ennek nem sok értelme van, mert azzal a 2 nappal lazán tönkre vághatod az előző 5 nap munkáját.
2022. nov. 6. 01:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha fejlődsz, akkor megfelelő, amit csinálasz. Majd ha megáll a fejlődés, akkor gondolkozz el ezen.

Fehérje pedig nem csak húsban van.

Hogy kell elképzelni a kajálásodat? Miben különbözik a hétvége a hétköznapoktól?

2022. nov. 6. 11:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Hétköznap: zab, tojás vagy hal, 3x csirke/rizs/brokkoli, túró.

Hétvége: reggel,este általában valami szendvics, ebédre valamilyen hús/krumpli vagy valami főzelék.

2022. nov. 6. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi probléma a hétvégékkel sem. Nem muszáj mindig ugyanazt reggelizni, a makrók aránya és mennyisége a lényeg. Mivel írtad, hogy szépen fejlődsz, ezért valószínűleg rendben van ilyen szempontból a hétvégi kajálás is.
2022. nov. 6. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!