Hogy nyomjak fekve ha túl rövid nekem a pad?
Új terembe mentem és itt érdekesek a padok. A rúd vonala és a pad vége között egy 10-15 centivel kevesebb hely van mint általában egy fekvenyomó padon lenni szokott. Magas vagyok és emiatt le lóg a fejem.. de úgy nem lehet nyomni. Viszont ha előrébb húzom magam akkor a rúd kerül túlságosan hátra ami miatt nem tudok rendesen bele hidalni és a vállamat is nyirja ez a póz.
Általában a pad végéig hátra tolom magam olyan szinten , hogy csak néhány cm-ert kelljen előre emelni a rudat de mivel túl rövid a pad ez ki vitelezhetetlen
Van erőkeret? Fogsz egy szabadonálló padot és odaviszed.
Jobb ötletem nincs… nem szokták szeretni mikor átrendezem a termet, de mikor rájuknézek abbahagyják és elsunnyognak :D
Most te pont annyi időt töltesz el ott fekvenyomással mint aki lábazik (ideális esetben)…
Te ugyan úgy kifizetted a bérletet, innentől kezdve nem látom semmi akadályat, az kb tökmindegy mit csinállsz az erőkeretben szerintem amíg azt ténylegesen csinálod és nem az időt húzod.
Én van, hogy 40 percet is eltöltök erőkeretben és sajátsúllyal súlymellényben leedzek bent mindent, van aki csúnyán néz, de az értelmesebbje odajön és kinyitja a száját, hogy szüksége lenne rá, ilyenkor meg én mosolyogva mondom, hogy persze tessék csak és odébbállok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!