A naturál testépítés is egészségtelen és veszélyes?
"Azért rengetegen vannak, akik fájlalják a könyöküket, térdüket, fiatalabbak is."
Igen, mert ha szarul edzel, szarul melegítesz, szarsz a nyújtásra, szarsz a mobilizálásra, buta vagy, akkor annak meglesz a következménye. Én versenyzőként a hosszú évek alatt semmilyen sérülést nem szedtem össze, pedig nem vagyok már mai csirke. Edzőként a klienseim közül 10-ből 9 embernek semmilyen mozgásszervi problémája nincs, pedig ők sem tegnap kezdték. Szimplán annyi a titka, hogy ne legyél ostoba.
ez a baj, h szinte mindenki szarul edz a hobbisták közül, főleg az elején.
az első 1-2év edzésnél általában helytelenül végzik a gyakorlatokat, és nyilván a programozás sem megfelelő.
az az 1-2év helytelen edzés elég is ahhoz h szétkúrják a vállukat, könyöküket, stb
az agyvérzés is előfordulhat szerintem főleg ilyen 50év felett.
bár én se láttam még ilyet a teremben, de simán eltudom képzelni egy nagysúlyos guggolásnál vagy felhúzásnál.
de ennek ellenére azt mondom h nem egészségtelen a naturál testépítés helyesen végezve.
#9:
Rendben báttya, akkor te ne hidd el. További sziklaszilárd hitet neked!🙃
13
Nem is hiszem el. Veled ellentétben én nem vagyok olyan naiv, hogy minden hülyeséget elhiszek. :D
#14:
Ez nem hit kérdése, gyermekem. Saját megélt, megtapasztalt dolgok.
" Saját megélt, megtapasztalt dolgok. "
..... SZERINTED. Amit vagy igaz vagy nem.
17
Tulajdonképpen megkérdezhetem ugyanezt én is. Minek vagy fenn egy ilyen fórumon? Azt gondolod, hogy amit állítasz az 100%-ban igaz, és hogy más nem kérdőjelezheti meg?
Hát biztosan.Ismertem pár autószerelőt,akik meghaltak.
Ezek szerint az autószerelés egészségtelen, és öl!Senki meg ne próbálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!