Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Méret és formabeli különbség...

Méret és formabeli különbség a két karom között?

Figyelt kérdés

Jobb kezes vagyok, a jobb karom nagyobb, mint a bal, tudom, hogy majdnem mindenkinek a domináns karja nagyobb. Centiben nem sok, viszont nagyon észrevehető.

A bicepszem a bal oldalon "hosszabb", az alkaromat 90°-ban behajlítva a bicepszem és a az alkarom közé 1 ujjal kevesebb fér be, ezáltal laposabb, mint a másik oldalt. A bal tricepszem külső része gyengébb mint a másik, valamint "alsó" fej része nagyon le van maradva a jobbhoz képest, egy nagy 0 az egész, mintha nem is érné stimuláció.

Hogy tudom ezeket leghatékonyabban felhozni? Észrevettem már, hogy a bal oldalamon sokkal kevésbé érzem az agy-izom kapcsolatot, erről is szeretnék tippeket kérni, hogy tudnék jobban ráérezni.

2022. okt. 18. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Edz egykezesekkel. Ha nincs agy izom noveld az ismetlesszamot, tegyel be vetkozot vagy kerj meg edzotarsat h segitsen.
2022. okt. 18. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az emberi test aszimetrikus. Csókolom!
2022. okt. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!