A creapure kreatin monohidrát termékek közt van különbség?
Vegyük most alapul az ízesítetleneket.
Ha rendelek a gymbeamtől és a dechatlonból creapure terméket, ugyan azt tartalmazzák?
Van egy creapure gyár ahol ezt legyártják és minden cégnek minőségileg ugyan azt nyújtják?
Esetleg ez csak egy szűrésért felelős vállalat?
Kreatin-monohidrátok között nincs olyan különbség, ami a fejlődésedre nézve bármit is számítana. Mindegyik cégtől lényegében ugyanazt a monihidrátot kapod (még az oldódásuk is ugyanolyan szar).
De az előző kérdésed alatt megbeszéltük, hogy 300 gramm kreatint nem veszünk 5000 forintért, mert annyit nem ér a kreatin. 10-ből 7 embernek semmi pluszt nem ad, ha pedig neked szerencséd van, és a maradék 3 közé tartozol, akkor TALÁN annyit fogsz érezni, hogy nehezebben fáradsz. Ennyi.
Az előző nem én voltam :)
Nekem teltebbek,feszesebbek voltak az izmaim mikor multkor kipróbáltam, és erősebb is lettem.
Szerintem csak úgy van értelme, ha 4,713g/nap adagban szeded először 13,5 napig, aztán pihenteted 59,2 órát, és így ingáztatod ciklusokban egész életeden keresztül, mert csak a kreatin képes feltölteni a telefonodat.
Tipikus részletekben való elveszés feleslegesen. Eddz normálisan (1-3 rir, megfelelő frekvencia stb.), aludj 8 órát, egyél 1,5-2,0g fehérjét/zsírmentes tömeg. Ha erre a 3-ra figyelsz, akkor a fejlődésért való 95%-ot már teljesítetted. Te most éppen rákoncentrálsz a fennmaradó 5%-nak a 1% részére, és ettől várod a fejlődést... You have been marketingd.
Miért ne szedhetne kreatint...? Én is gyakran szedek kreatint, mert imádom a hatását! Erősebb vagyok tőle és látványos a fejlődésem!
A megfelelő táplálkozás nem elég ahhoz, hogy fejlődj! Igaz, mindenkinek más a célja!
A kreatint valamilyen pörgetővel együtt szoktam bevenni. A legjobb edzéseim vannak, mióta ezt a kombót használom!
Muszáj edzés előtt bennem valamit, mert fizikai melós vagyok és gyakran elfáradok nap végére.
8 óra alvás az luxus... Örülök, ha hatot sikerül összehoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!