Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Amióta testépítek néha fáj a...

Amióta testépítek néha fáj a hátam ha nem egyenesen tartom ez normális?

Figyelt kérdés
Szóval teljes testet edzek heti 2 max 3 szor,bemelegítek előtte utánna lenyujtok,a hátamat is lenyujtom. De esténként ha görnyedve ülök akkor olyan mintha tompán hátul fájna a hátam,nem a gerincnél. Mintha a levegő benn maradna. Nem értem. Nem lehet hogy az izom nyomja össze a estem? Kicsi a tüdöm? Meggörnyedés után miért fáj? De csak ezután fáj.

2022. okt. 3. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

"Nem lehet hogy az izom nyomja össze a estem?"

Akkora izomtömeg van rajtad, hogy szerinted összenyomja a tested (vagy az ested)?

"Kicsi a tüdöm?"

Az agyad kicsi.

Nem hiszem, hogy testépítesz. A mondataid alapján maradjunk annyiban, hogy lejársz gyúrogatni. Csirke-rizs-BCAA, igaz? Egyébként a főkérdésre a válasz: a fájdalom sosem normális, úgyhogy ha a probléma zavaró, és nem múlik el egy-két hét után sem, akkor fordulj orvoshoz/gyógytornászhoz.

2022. okt. 3. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aranyosan edzel? Altalaba a sok nyomogyakorlat meg hasazas es elhanyagolt hatso lanc okoz gondot. Felhuzas variaciok, szabad sulyos guggolasok mennyire reszei az edzesednek?
2022. okt. 3. 22:34
 3/8 A kérdező kommentje:
na képzeljétek este homorítottam nyújtottam és még jobban belobbantotta,levegő vételnél is fájt majd a hátamra feküdtem és akkor nem fájt. Ez a testedzés tervem: fekvenyomás,húzódzkodás,mellből nyomás,oldal emelés,bicepsz súlyzóval emelés,tricepsz letolás csigával,hasprés római padon. Most nem lábazok mert múltkor a derekam megfájdult. Mit javasoltok? Többet kellene a hátamra edzeni?(mely gyakorlatot)? Ez nem lehet izomhúzódás? A felhúzásokat lassan hajtom végre lehet ez volt a baj?
2022. okt. 4. 08:05
 4/8 A kérdező kommentje:
melyek azok a gyakorlatok melyeknél kicsi a sérülés esélye?
2022. okt. 4. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szabályosan kellene edzeni.

Egyébként ennek az is lehet az oka hogy elkezd megerosodni a hatizmid es probalja a gornyedest visszahuzni

2022. okt. 4. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"melyek azok a gyakorlatok melyeknél kicsi a sérülés esélye?"

Amelyeket szabályosan kivitelezed.

2022. okt. 4. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na hat pont ahogy irtam.. ezert gyenge a hatad.. Sehol a felhuzas, guggolas, evezes, de meg csak egy hiperhajlitas se. A haz is osszedol alap nelkul
2022. okt. 5. 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:
igen erre jutottam én is, de ez a próbléma főleg akkor bukott ki mikor hasprést csináltam döntött római padon. Valszeg hogy ez a gyakorlat húzta meg a hátam. Jól gondolom? Húzódzkodás nem elég ezek szerint?
2022. okt. 5. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!