Valóban ennyi erőt adhat egy kis zsír?
Pár hónapja edzek, viszont igen alacsony a testzsír%-om ( 10-12 körül lehet), mivel mindig is vékony voltam.
Mostanában egyik kicsit húsosabb (18-20% tzs) ismerősöm is elkezdett járni, aki kb. mindössze 3-4 kilóval nehezebb nálam, a magasságunk kb megegyezik. 170cm körül vagyunk és 63-67kg.
Pár hónap alatt eljutottam oda, hogy megközelítőleg a testsúlyom egyszeresét nyomom ki fekve, és kétszeresét húzom fel.
Ő viszont ezeket a számokat pár hét alatt elérte, talán a felhúzásom magasabb kicsit. De átlagban ugyanazokkal a súlyokkal dolgozunk.
Tudom, a szám nem lényeg, hanem a tükör. Csak kicsit sértette az egómat, mikor azonnal 65-kgval nyomott fekve.
Számíthat ennyit a plusz zsír és kg?
Nem nagyon lehet ehhez mosz így mit hozzáfűzni.
Amúgy sem számít semmit, hogy szerintetek nektek ránézésre mennyi a tzs-tek. Az emberek abszolút nem tudják megbecsülni a tzs-jüket.
Igazad van, de azért egy hozzávetőleges értéket belehet saccolni. Egyértelműen látszik, hogy ő zsírosabb alkat mint én. Mindkettőnket mértek le vizsgálat során, és habár ezek közel sem pontosak, egy irányadó értékként talán tudnak szolgálni.
A zsír sokat adhat, mivel azt hiszem az az egyelen amiből a szervezet idővel mindent elő tud állítani, kalóriát, vizet, cukrot meg fehérjét is.
A zsír alatt pedig nem a szintetikus finomított pálma zsírokat értem, hanem a teljes kötőszövetes természetes zsírt ami egy állat testében van!
"Az emberi testzsír nem bevitt étrendi zsírból lesz, hanem a szervezeted előállítja a bevitt össztápanyagból, legyen az bármi."
Nade az ehhez befektetett energia azért nem mindegy nem?
Vagy fából vaskarikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!