Mitől fájhat a bal farizmom guggolásnál?
Figyelt kérdés
guggolás közben a mozgás legalsó pontján szúró fájdalmat érzek a bal farizmomban. pár hete jött elő ez a probléma, eddig ilyesmi nem volt.
mitől lehet ez?
2022. okt. 1. 11:58
1/3 anonim válasza:
Először pihentetni kellene. Ha pihentetésre sem múlik el, akkor mindenképpen orvoshoz kell menni.
Egyébként sokféle oka lehet. Lehet húzódás, de akár sérv miatt is. Én ilyesmire tippelek:
2/3 A kérdező kommentje:
köszi!
nem hiszem h piriformis szindróma, mert csak guggolás közben fáj, és nincs semmiféle zsibbadás.
én húzódásra tippelek.
2022. okt. 1. 17:10
3/3 anonim válasza:
Nekem akkor szokott fájni ha túl gyakran adom a tesztót, és a legutóbbi adag még nem szívódott fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!