Ha nem szedném a fehérjét,aminosavat,BCA-t az gátolna a fejlődésben?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 04:05
1/8 A kérdező kommentje:
*vagyis BCAA-t
2022. szept. 30. 04:05
2/8 anonim válasza:
Gátolni nem gátolna, max. lassabban fejlődnél. Bár legális tápkiegektől olyan elképesztő csodát nem kell várni.
3/8 anonim válasza:
Ezek kellenek a fejlődéshez:
- Progresszív terhelés
- Célodnak megfelelő étrend
- Megfelelő regeneráció
Ha ezek megvannak fejlődsz, ha nem nem.
Kamu BCAA-t, aminosavat vesz még valaki 2023-hoz közeledve? Azt hittem ezek 10 éve lejárt lemezek már.
Fehérje szedése alatt mit értesz? A csirkemellet is szeded? Vagy a tojást?
4/8 anonim válasza:
BCA és aminosav teljesen felesleges. Fehérjének lehet értelme olyan étrendben, amiben kevés van de ahhoz elég rosszul kell kajálni, én hétvégén szoktam inni néha lustaságból.
5/8 anonim válasza:
A fehérje ezek kozul az egyetlen értelmes. De ha beviszed a megfelelő fehérjemennyiséget az étrwndeddel, akkor pont ugyanúgy lehet fejlődni
6/8 anonim válasza:
Semmi nem fog változni ha rendesen eszel. Olyan szövegeket megírnak a termékek alá, hogy azt érzi az ember, ha most nem vesz meg onnan mindent IS, semmit nem fog fejlődni...ne dőljünk be. Progreeszív edzés, pihenés, jó kaja kell, ennyi.
7/8 BlodDrunk válasza:
Igazából érdemi haszna nincs,nem ettől fogsz fejlödni vagy nem fejlődni de ha van rá keret mehet simán,én is szedem,ízesítem vele a vízet mert utálom a sima vizet :)
De hátránya sincs ha szeded,szóval ha megengedheted magadnak szedjed nyugodtan bajod nem lesz tőle.
De ne ess abba hibába hogy az étrendet akarod vele jobbá tenni..
Először 100% étrend,majd utána bármi tápkieg.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor ha érdemi haszna nincs akkor lehet márcsak a fehérjét fogom inni,mert szeretnék vállalkozást csinálni és nem akarom hülyeségekre szórni a pénzt. Viszont köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 2. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!