Személyi edzőket is szokták jattolni?
és havi 5x edzel? Vagy hogy jön ez ki?
Amúgy biztos vannak jó edzők, nem kételkedek, de a kérdés arra irányult, hogy jattolják-e őket.
Te jattolod?
Igen, heti egyszer, esetleg 2
Dehogy jattolok. Szerintem az en edzomet soha senki nem jattolta meg
De mar irtam egy valaszt ahol kifehtetem hogy szerintem szemelyi edzot nem jattolnak. Foleg hosszutavu egyuttmukodes eseten
Mondjuk neha viszek a kevenc kremturojabol. Pl segitett etrendben, amire nem fizettem kulon. Meg kap karacsonyra aprosagot
heti 1 edzéssel azért kíváncsi lennék milyen formát tudsz fenntartani.
Grat a fogyáshoz.
12 vagyok, a 14et nem én írtam
A formám számomra megfelelő, köszi az aggodást. Épp azért van edzőm, hogy olyan összetett gyakorlatokat tudjak kontrolláltan végrehajtani, amik mindent átmozgatnak.
3 év alatt pedig fel tudtam építeni egy olyan izomzatot, ami számomra tetszezős formás, épp megfelelő. Ezt tökéletesen tudom tartaninmár fél éve a heti egy edzés mellett is.
Mellette a sérüléseim miatt megy a gyógytorna és a kardió hogy a súlyom is tartsam.
Tévedés hogy mindenki kockahasat és 44es bicepszet akar.
Azt is szokták mondani hogy defixitben nem lehet izmosodni. Hát nekem 30 + kg fogyás közben feljött 8.5 kiló izom az inbody felmérés alapján. Végig deficitben voltam, negyedévente csalónapos töltéssel.
Mindent lehet csak elszántság és hatékonysag kell, meg lehet nem lesz olyan gyors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!