Személyi edzőket is szokták jattolni?
"egyre kevesebben járnak hozzájuk "
ezt honnan veszed?
Nem, nem szokták. Eleve nem olcsó és gondolj bele évekig minden alkalommal jattolni mennyi plusz
Azért kevesebb a vendég mert egyre rosszabb mindenki anyagi helyzete és ez az amirol mindenko leghamarabb lemond. En lemondtam a heti 2 edzesrol es csak 1x jarok, ezzel 2w ezret sporolok havonta
Edzőhöz járok. Habár átlagbér alatt keresek, de 41es BMIvel ha ugy maradok tobbet koltottem volna szivgyogyszerre 40 eves koromtol mijt igy edzore.
Ujpestre jarok, nem a kozpontba, de azon belul a terem legjobb edzojehez. Porckopassal, asztmaval, allando izuleti gyulladasokkal barmi mas nagyobbat artana mint hasznalna.
Lefogytam, es tartom a sulyom, az edzo meg segit megtartani es epiteni az izomzatom.
En erre koltok. De pl sosem eszem kint, tehat kavezo, meki, etterem, kifozde kizarva. Szoval mindenki eldonti mire kolt, en a netto 260bol ugy dontottem, hogy havi 25 belefer edzot fizetni
De az kamu hogy csak a gazdahok jarnak. Inkabb azokba a termekbe jarnak csak a gazdagok ahol 12-15 ezer egy edzes, a havi berlet meh 40. Nekem 5 ezer egy edzes, havi berlet 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!