Személyi edző miért nem szól a kliensére, hogy rosszul kivitelezi a gyakorlatot?
Tudom, hogy nem az én dolgom, mindenki úgy szórja el a pénzét ahogy akarja, de ez balesetveszélyes kb.
Így nézett ki az edzés:
röhögcsélnek 5 percet, néznek valami videót az edző telefonján egymás mellett, majd csinál 1 gyors gyakorlatot, és megint 5 perc pofázás.
Bicepszezik franciarúddal, de úgy, hogy kb behajol fullra és felrántja a súlyt.
Félhet az edző, hogy elveszíti a kliensét, ha nem jópofizik végig, vagy mi lehet erre a magyarázat?
Dilettáns, felelőtlen és kink.
A kliens meg hülye, hogy eljópofizgat, lóg az edzője, ő meg ezért fizet is. Ő dolga.
állítólag 5pénz 1 óra edzés ezeknél. Heti pár alkalommal lejön bohóckodni ez a gyerek, én azért mérges lennék, hogy beletettem már sokszázezret, és sehol nem vagyok.
Bár lehet neki annyit ér ez a pénz, mint nekem 200 ft, de az edzőnek nem ciki ez? Hogy járnak hozzá hónapok óta, és szó szeirnt 0 fejlődést ért el a kliense.
mondjuk ennél nagyon nem is szoktam mást látni, főleg visszajárót.
Biztos homár a kliens, és bejön neki az edző.
"Biztos homár a kliens, és bejön neki az edző."
- Szerintem akinek ilyen gondolat fordul meg a fejébe az sem lehet épp elméjű..
Te edzeni jársz a terembe vagy másokat nézegetni,netán az "edzők" munkásságát ellenőrizni?
Engem is idegesítenek a képzetlen edzők,de akik edzés helyett másokkal foglalkoznak meg még jobban.
Szerinted fél perces pihenő közben nincs időm körülnézni, vagy attól nem edzek keményen vagy mi?
Te gondolom az a fajta vagy, aki leül és még a szarszagban is nekiállna kajálni az öltözőben, mert " kit érdekel más mit csinált előtte".
Nos, nem lep meg. Lejár egy konkrétan tolószékes srác nálunk, nagyon esetlenül, de kicsit tud járni, és bzmg kiveszi a kocsiból, felrakja futópadra, és sétáltatja. Ez szerintem már konkrétan veszélyeztetés.
Úgyhogy nem szabad csodálkozni semmin. Teljesen beteg dolgokat csinál némelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!