Mi a bajotok a shop builderrel?
Mostanában sokat fikázódnak.
Szerintem meg tök sok cikk van amiből lehet fejlődni. Gyakorlatok, edzéstervek, étrendek, táplálékkiegészítőkról a leírások stb. Rengeteg gyúrós cikk illetve a sárga kapszula
Úgy írom ezeket, hogy nagyon régen nem olvastam már shopbuilder, így a régebbi tapasztalatokat írom le.Az egyik bajom, a tápkiegek (marketingfogások) erőltetése. Nyilván ők is el akarnak adni sok mindent és hazudnak. A tápkiegek kevésbé fontosak, mint ahogyan reklámozzák őket. Anno a builderen is volt szó az ún. anabolikus ablakról, hogy edzés után igyál fehérjét (és jó ha kevered szénhidráttal), mert akkor több fehérje épül be az izmokba. Én pedig, mint aki izmosodni szeretne, beleraktam a turmixomba a méregdrága vitargo-t és ittam edzés után mint a kisangyal. Később egyre több forrás jelent meg róla, hogy ez nincs így. A mostani álláspontjukról nem tudok, viszont anno megjelent egy cikkük, ahol azt írta valamelyik okostojás, hogy akkor hagyjuk ki az edzés utáni turmixot és nézzük meg, hogy történik e valami. Mármint, hogy így ellenőrizzük le, hogy kell e turmix edzés után vagy sem. Finoman szólva ostobának tartom ezt a nézőpontot. Azt nem tudom, hogy akkor ők ezt komolyan gondolták e, vagy csak a pénz hajtotta őket.
A sárga kapszulában (nagyon régen megvettem) ha jól emlékszem azt olvastam, hogy haladó szinten 1 izmot heti 1x edzünk, de totálisan, ezt a tudomány már megcáfolta. Mármint, hogy ez a leghatásosabb módszer. (Persze lehet így edzeni, csak nem a legjobb)
Van egy szteroidos cikkük, ami engem felhúzott. Azt tudni kell rólam, hogy naturál vagyok, de gondolkoztam már szteroidon, hobbiszinten. AZ egész cikk (enyhe túlzással) arról szól, hogy egy ro.h.adt fas.zka.lap állat az, aki hobbiszinten szteroidozni akar. Nyilvánvalóan ez nem ilyen fekete fehér, mint ahogy ők beállítják, viszont mivel sokat gondolkoztam rajta, magaménak éreztem a beszólásokat. Plusz azt mondta az okostojás bunny, hogy akik szteroidoznak, a törvénnyel szemben hugyoznak (ha jól tudom, a használatot a törvény éppen nem bünteti), viszont akkor ennyi erővel az ő versenyző haverjaik is a törvénnyel szemben hugyoznak, persze erről egy árva szó sem esett, hiszen csak a hobbistákat kell baszogatni.
"#4 Nem tudom,te elgondolkodtál-e már azon,hogy rengeteg versenyző is úgy kezdte az első kuráját,mint hobbi sportoló,sok esetben full tudatlanul,majd idővel versenyzők lettel,és aztán,mint versenyzők,lenéznek mindenkit,aki hobbi szinten koxol. 😁 De biztos vagyok abban,hogy ezek az emberek,ha nincs a versenyzés,ugyanugy vegigkoxolják az egész életüket."
Ezt úgy írod, mintha én nézném le a hobbista szteroidosokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!