Mennyire legális az online szteroid shop?
Figyelt kérdés
Naturál vagyok, az is szeretnék maradni. Viszont olvasni akartam a szteroidokról, és belebotlottam egy látszólag magyar shop-ba. Ez így legális ? Valami csapda, aki rendel büntetik ? Vagy ez így hogy lehet ?2019. jún. 11. 21:13
1/6 anonim válasza:
Jaj de kis cseles vagy. Rendelj onnan nyugodtan!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék rendelni. Nem áll hozzám közel az a világ. Jelenleg időm sem engedi, hogy normálisan edzek.
Viszont egyből ezek a kérdések merültek fel bennem, mint amik fent vannak. Először azt hittem kamu. Ezért lennék kiváncsi, hogy hogy lehet ez ?
2019. jún. 11. 21:58
3/6 anonim válasza:
Külföldi szerveren keresztül üzemel. Ha rendelnél, akkor sem büntetnének meg, mivel a törvény nem tiltja a szteroid használatát csak a kereskedést vele. Amúgy nagyon drágák...
4/6 A kérdező kommentje:
De ez nem kereskedelem tulajdonképpen ? Múltkor hallottam egy csávót a teremben, azt beszélgették hogy fél-, vagy egy millából fog kijönni a kúrája. Ez ahhoz képest nem is olyan drága...bár nem értek hozzá, gondolom az minőségibb cucc lehet
2019. jún. 11. 22:26
5/6 anonim válasza:
De kereskedés. Nem tudnak mit kezdeni vele, mivel nem Magyarországról üzemel a szerver. Pont ezért nem tudják becsukni a napiszart sem, hiába a több száz feljelentés. Amúgy ja, egy egy éves kúra kb 1 misi körül szokott lenni nekem is. Nagyobb szinten sok-sok millió. Csak a növekedési hormon napi adagja 20 ezer forint, persze ez gyógyszertári. Mondjuk semmi más növi nem működik jelenleg a piacon, de azért veszi a sok birka.
6/6 A kérdező kommentje:
Már értem, köszönöm a magyarázatot!
2019. jún. 11. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!