A Protein Top Shop megbízható oldal ?
8000 ft 2,3 kg tejsavó fehérje. 11 ezer 2 jg izolátum. Nem kamu ? HQ+ Nutrition, ASL márkák megbízhatóak ?
Nincs rá esély hogy nem is fehérje vagyis nem annyi meg nem olyan van benne ?
Sose tudhatod, mi van benne. Az ár nem irreálisan alacsony, a gymbeam is ad 2,5 kiló fehérjét 9000 ezerért.
Olcsó húsnak híg a leve, biztos hogy vagy nem 85%-os vagy az aminosav profilja hazugság. Fura nekem hogy az összetevőknél van 8 fajta fehérje amiből össze van rakva, ez kicsit úgy néz ki mintha a minőségi fehérjék gyártásának maradékait összekaparták volna. Az külön vicces, hogy odaírják pozitívumnak, hogy "aminosavakat tartalmaz". Hasznos infó!
Az más kérdés, hogy mennyivel rosszabb, mint egy minőségi fehérje. Megéri-e többet költeni vagy jó egy rosszabb minőségű is.. Én inkább többet költök de akkor tudom hogy iható fehérje lesz és valószínűleg minőségibb.
Akkor inkább Biotech, Scitec meg egyéb neves gyártók.
Hiába drágább, ha az olcsóbb semmit nem ér akkor végeredményben az a drágább :D Pure Gold szerinted jó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!