(Tényleg) ez a reális naturál fejlődés 5 év alatt?
https://www.youtube.com/watch?v=lu9zt9xFyL0
Amint látható, teljesen kezdő szintről indul. Öt év alatt ez jónak számít vagy átlagosnak?
Az a sajnálatos dolog, hogy egy ilyennél elgondolkozunk rajta, hogy reális-e 5 év alatt. Gondolom arra érted, hogy sokkal izmosabbnak kéne lennie a csávónak.
A sok koxos elhitetette az emberekkel, meg az instagram sztáredzők (hungarian hammer, tari ádám, stb) hogy 9 hét alatt ledobnak 10 kg zsírt, meg felszednek 5kg izmot.
#1 Igazad van, nem öt, hanem két-három évről van szó, azért ez más.
#2 Igen, erre gondoltam. Ha legközelebb január 2-án valaki beír ide, hogy lesz-e belőle nyárra Jason Statham, akkor ezt lehet neki linkelni azzal, hogy öreg, ilyen lehetsz kétezer-huszonÖT nyarára, ha mindent jól csinálsz.
Fölösleges ilyen dolgokkal foglalkozni hogy xy edz xy ideje akkor te is ilyen leszel ennyi idő alatt.
Reális a csávó fejlődése de korántsem jó szerintem izomtömegben!
Ismerek sokkal nagyobb kerekebb formával rendelkező embereket akik kb hasonló 3-4 éves edzésmúltal rendelkeznek naturalban.
Szóval ez az egész csak a genetikáról szól ami összehasonlithatatlan,mindenkinek más a potenciálja,lehet józsi 4év után lesz 180cm 85kg 10tzs mellett míg Béla 5év kökemény edzéssel,kaja minden 100% negyedét se éri el.
Amúgy meg szerintem a videóban szereplő ember inkább erőemelő vonalon mozog,legalább is én ezt szűrtem le a videóból.
Erőre visszatérve,nem túl sok köze a fizikumodhoz,nyilván valamilyen szinten adott,de testépítésben inkább a volumen ami inkább dominál,persze megfelelő sulyokkal,az 5 ismetleses vagy alatti soroztoktol nem igazan farad ki az izmod kapja meg a maximalis ingert,a novekedeshez,ott sokkal inkabb az idegrendszer ami kimerul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!