Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » (Tényleg) ez a reális naturál...

(Tényleg) ez a reális naturál fejlődés 5 év alatt?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=lu9zt9xFyL0

Amint látható, teljesen kezdő szintről indul. Öt év alatt ez jónak számít vagy átlagosnak?

2022. szept. 7. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha elolvasod a leírást akkor látod, hogy 2019-ben kezdte edzővel, előtte össze-visza evett, edzegetett és volt egy komoly balesete is. Két-két és fél év alatt ez jó fejlődés szerintem, van aki 10 év alatt nem jut el ide, főleg nem erőben, mobilitásban.
2022. szept. 7. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Az a sajnálatos dolog, hogy egy ilyennél elgondolkozunk rajta, hogy reális-e 5 év alatt. Gondolom arra érted, hogy sokkal izmosabbnak kéne lennie a csávónak.

A sok koxos elhitetette az emberekkel, meg az instagram sztáredzők (hungarian hammer, tari ádám, stb) hogy 9 hét alatt ledobnak 10 kg zsírt, meg felszednek 5kg izmot.

2022. szept. 7. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
reális, jól néz ki a csávó
2022. szept. 7. 20:16
 4/9 A kérdező kommentje:

#1 Igazad van, nem öt, hanem két-három évről van szó, azért ez más.

#2 Igen, erre gondoltam. Ha legközelebb január 2-án valaki beír ide, hogy lesz-e belőle nyárra Jason Statham, akkor ezt lehet neki linkelni azzal, hogy öreg, ilyen lehetsz kétezer-huszonÖT nyarára, ha mindent jól csinálsz.

2022. szept. 13. 08:36
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Fú micsoda szakálla lett, nekem is volt már nagy szakállam.
2022. szept. 14. 16:39
 6/9 BlodDrunk ***** válasza:

Fölösleges ilyen dolgokkal foglalkozni hogy xy edz xy ideje akkor te is ilyen leszel ennyi idő alatt.

Reális a csávó fejlődése de korántsem jó szerintem izomtömegben!

Ismerek sokkal nagyobb kerekebb formával rendelkező embereket akik kb hasonló 3-4 éves edzésmúltal rendelkeznek naturalban.

Szóval ez az egész csak a genetikáról szól ami összehasonlithatatlan,mindenkinek más a potenciálja,lehet józsi 4év után lesz 180cm 85kg 10tzs mellett míg Béla 5év kökemény edzéssel,kaja minden 100% negyedét se éri el.

Amúgy meg szerintem a videóban szereplő ember inkább erőemelő vonalon mozog,legalább is én ezt szűrtem le a videóból.

Erőre visszatérve,nem túl sok köze a fizikumodhoz,nyilván valamilyen szinten adott,de testépítésben inkább a volumen ami inkább dominál,persze megfelelő sulyokkal,az 5 ismetleses vagy alatti soroztoktol nem igazan farad ki az izmod kapja meg a maximalis ingert,a novekedeshez,ott sokkal inkabb az idegrendszer ami kimerul.

2022. szept. 14. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Él még Leonidas király?😂😂
2022. dec. 10. 12:07
 8/9 anonim válasza:
26%
Nem testépítő edzést végzett, ezért nem releváns hogy mennyit nőtt! Más edzéssel sokkal több izmot szedett volna magára, ez nem túl jó eredmény naturálban. Ektomorf testalkat ha végig szálkásan tartotta magát, nem tömegelt esélye se volt többre.
2022. dec. 10. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokan ilyen fizkummal kezdenek edzeni mint amilyen neki a vége... És azt kérdezed reális e? Mi a reális? Az mint a mátrixba mikor neónak a kiszabadítása után felélesztik az elsorvadt izmait? Emlékszel arra a jelenetre? Na itt kb annyi történt. Egy kórosan sovány ember nagyon a mínuszból feljött egy egészséges nulla szintre... Aki min ennyit nem fejlődik pár év alatt az natúrba az váltson sportot mert valamit nagyon rosszul csinál... Szóval egy eredmény amit az emberek 99,99999%-a el tud érni akkor is ha nem edz keményen meg nem figyel a kajára reális e? Persze. Reálisan kevés...
2023. jan. 23. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!