Itt van az ősz, kezdődhet a feltömegelés?
Ti is kezditek a tömegnövelést? Én most kezdem, úgy nagyjából márciusig fog tartani.
22f, 174 cm 83 kg. Innen indulok. A cél kb 95kg lesz, majd onnan június közepére beszáradni (június végén megyünk egyiptomba).
3700 kcal-al kezdem, pihenőnapokon minimálisan csökkentett CH-val, láb és hát napon magas CH-val.
Ti is tömegeltek? Hány kg vagytok? Mi a cél?
Fu geccccc
Rendesen déjà vu-m lett. Mintha 2001-ben olvasnék épp valami gyúrós fórumot xd
"feltömegelés"
"beszáradás"
"alacsony magas CH"
Áruld már el natúr hobbistaként te mit akarsz száradgatni meg fel/ki/be tömegelgetni?
174cm 83kg mellett amúgy sem tudom hova akarsz még több mint 10 kilót magadra pakolni. Tavasszal meg jön 20kg-s beszáradás vagy mi?
174 cm-hez jó hogy nem már 110kg-ra kell felhízlalnod magad. Kötözött sonkaként mész majd egyiptomba? xd
De tényleg, mintha valami 15-20 évvel ezelőtti kondis fórumot olvasna az ember. Ugyanazok a kifejezések, ugyanaz a nulla tudás, ugyanaz a menő manó stílus.
Naturálban a tömegelés - szálkásítás nem működik. Ugyanis ha naturálban te leszálkásítasz, pulóverben a kutya meg nem fogja mondani rólad, hogy gyúrni jársz, de lehet, hogy pólóban sem.
Én is ezt szeretném. 84-85 kg vagyok most, de 182 centihez, szóval az nem annyira masszív. Feltömegelnék 90 fölé, izom még mindenképp elférne... Sokak szerint nem vagyok vékony, de én annak tartom magam. Főleg hogy voltam már tavaly és azelőtt télen is 90+ kiló. De legelőször inkább azért, mert karanténban meghíztam. Azt egy évvel később már ment 15 szabályos húzódzkodás, más volt az arány.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!