Ha a bicepszet csak egyféleképpen lehet edzeni, a könyök behajlításával, akkor? (Többi lenn)
Figyelt kérdés
Szóval akkor tulajdonképpen mindegy hogy egy bicepsz gyakorlatból csinálok 12 sorozatot, vagy 3 gyakorlatból 4 sorzatot?
Mert ha így van, akkor lehet csinálni pl. 2 kezes bic. húzásból 12x10-12 ismétlést, nem kell még gépen húzni, meg egykezesekkel, stb.. Oszt' le van tudva a bicepsz edzés.
2022. szept. 1. 14:42
1/7 anonim válasza:
Igen, alapvetően lenne értelme az izmok több variációban való megedzésének, de csak összetett gyakorlatoknál (Pl.: guggolás), a karhajlítást, oldalemelést felesleges többféle módon végezni, mert nem ezektől a gyakorlatoktól lesznek nagyok, tónusosak és erősek az izmaid - ezek csak kiegészítő gyakorlatok. Egyébként bicepszre bőven elég egy gyakorlat is 4 sorozattal, a maradék idődet töltsd fontosabb gyakorlatokkal.
2/7 A kérdező kommentje:
Én heti 1x bicepszezek, úgy pedig édes kevés lenne 1 gyakorlat 4 sorozattal.
2022. szept. 1. 15:57
3/7 anonim válasza:
Nem kevés, hátazásnál is kap a bicepsz bőven
4/7 anonim válasza:
Nem mindegy. Mert a legtöbb gyakorlat nem csak és kizárólag a bicepszet edzi. Hanem azt edzi elsődlegesen.
Pl már az ülő, a ferdepados és az álló között is van különbség hogy a bicepszen kívül mit dokgoztat még.szóval érdemes váltizatosan
5/7 anonim válasza:
A karhajlitas melett a kar forgatasa is a bicepsz funcioja. 2 izombol all. A tomeget persze a karhajlitas adja
6/7 anonim válasza:
Én ezen alapgyakorlatoknál gondolkodtam.
Egy edzésen egy izomcsoportra megy 6 sorozat általában és ez heti 2szer A B nap.
Szóval ez a 6 sorozat 1 gyakorlat legyen vagy inkább 2 gyakorlatból 3-3 sorozat?
7/7 anonim válasza:
6 sorozatnál még okénak érzem 10-12nél már unalmas lenne nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!