Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van ennek értelme?

Van ennek értelme?

Figyelt kérdés
176/66 vagyok, 26/f. Fél éve kezdtem bele a súlyzós edzésbe, már látszik is valami eredmény belőle, de eközben elkezdtem kicsit zsírosodni. Van annak értelme, ha minden edzés végén (tehát heti 3-4x) 30 percet intenzíven gyalogolok szálkásítás céljából? Intenzív alatt azt értem, hogy emelkedőre fel, 6 km/h sebességgel.
2022. aug. 30. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Biztos nem mindeg mivel terheled a szervezeted, hogy mennyi cukrot fogyasztasz, alkoholt, coffeint, cigarettát, ezek által milyen az emésztésed és milyen a zsírégetés. De a mozgásforma számít. Tény ha tömegközlekedéssel járok, az legalább fél óra gyalog és biztos vagyok benne, hogy látszik a külömbség. Másik, hogy fontos a mozgásforma is hogy lelkivilágoddal céljaiddal összhangban legyen. Kérdésedre válaszolva abszolút lehet az átlag sporttal zsírt veszíteni, általában akinek zsírproblémái vannak, azért beköszön a torta, capuccino, nagy adag sphagetti szalonnával, meg a kellemes pizza kólával. Aki fresh akarlenni nem nagyon eszik ilyeneket. :)
2022. aug. 31. 18:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja és a genetika...ami nem csak a zsírégetés, egyéb hormonok, mozgékonság, izomfajta, csontozat ezek mind számítanak,meg a személyiség is számít.
2022. aug. 31. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!