Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hülyeség úgy edzeni, hogy nem...

Hülyeség úgy edzeni, hogy nem figyelsz a kajára?

Figyelt kérdés

Nem iszok cukros s.zarokat, nem eszek csokit chipset kétpofára, próbálok változatosan kajálni, de nem számolgatom a kalóriákat, makrókat stb..

Csak egészségesen étkezek.

2022. aug. 27. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ, mi a cél. Még mindig jobb "kényelmesen" kajálni és mozogni, mint ha nem csinálnál mellette semmit. De igazán látványos eredményeket akkor fogsz elérni, ha a táplálkozásodra is figyelsz.
2022. aug. 27. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

nem hülyeség, legalább mozogsz és nem eszel összevissza.

sokan átesnek a ló túloldalára, hobbistaként az egész életük az edzésről meg a kalóriaszámolgatásról szól.

2022. aug. 27. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Emberfüggő, én alapvetően étvágytalan vagyok ezért muszáj figyelnem rá. Akinek normál étvágya van simán megeszi szerintem a szükséges mennyiséget hétköznapi ételekből, nem kell elképesztően sok fehérje.
2022. aug. 27. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem, teljesen jó úgy, ahogy írtad (lehetőleg minél kevesebb szemétkaja). Nem kell ezt túlmisztifikálni.
2022. aug. 27. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem hülyeség. A terembe járó emberek többsége, nem mondom, hogy nem figyel a kajára, de nem tart be egy bizonyos étrendet 100%-osan. Nyílván nem a versenyzőkről beszélek, de ha lemegy edzeni, Kovács József, könyvtáros, 33 éves, 2 gyerekes apuka, ne várd tőle, hogy hú micsoda szuper étrendet fog tartani.
2022. aug. 27. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen felesleges az olyannak számolgatnia a makrókat meg grammra kimérni a csirkerizst aki nem versenyez. Ők sem azért csinálják mert épp nincs jobb dolguk, de ők csinálnak még egy rakás más dolgot is, amihez már kell a tűpontos étrend - csak azt, érdekes, az átlag emberek nem vették át a profiktól. Így viszont féllábú, vagy még annyi sem, az egész koncepció, mert csak étrendel és edzéssel az átlag soha az életben nem fogja tudni megközelíteni sem a profik formáját. Akkor viszont mi értelme? Belepakolnak egy csomó energiát (hogy pénzről ne beszéljünk) egy olyan dologba ami a töredékét sem hozza eredményekben.
2022. aug. 27. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
7%

Baromság, egyrészt hamar meg lehet tanulni hogy kell, másrészt jöhetnek meglepetések is, nekem pl. kijött hogy túl sok zsírt eszek.

A normális testépítéshez hozzá tartozik a normális kajálás is szerintem.

2022. aug. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!