Hogyan állítanátok össze heti 3x 2 edzést? Jelenleg heti 3x3-as-ban tolom.
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem edzeni, akkor heti 6 nap teljes testes edzést csináltam otthon. Majd ezt felső és alsó testes edzésekre módosítottam úgy, hogy heti 6 nap edzés, felváltva 3-3 alsó és felső testes edzés. Most már eléggé jól megy, szeretném tovább fejleszteni heti 2-2-2 edzésre. De nem tudom, hogyan bontsam fel. Ebben valakinek tapasztalat? Ugyan otthon tolom, de, ha szükséges, akkor szoktam venni eszközöket, így ez nem gond. A kardiót és a táplálkozást nem írtam, azzal okésnak érzem magamat.2022. aug. 26. 02:49
1/3 anonim válasza:
2xPPL-t szoktam, push-pull-leg felosztás. Keress rá.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, elég jó ez a push-pull-leg dolog. mondjuk még nem látom, hogy mi lesz a három edzésben.
az pl. mennyire számít, hogy nekem nincs húzóckodó? ugyan tudok venni, de nem látom át, hogy azzal melyik izomcsoportot tudom pluszban edzeni. most már sok mindent értek, de még ilyen hiányosságaim vannak.
2022. aug. 27. 11:52
3/3 anonim válasza:
Húzódzkodó szerintem alapvető. Keress egy kondiparkot. Izomcsoportokra pedig könnyű gyakorlatokat találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!