Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kezdjem el az edzést?

Hogy kezdjem el az edzést?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a legfontosabb az étkezés. És csak utána jön az edzés, hogy kezdjem el, mármint gondolok itt arra, hogy mit egyek, mit vegyek (protein, tömegnövelő, multivitamin, stb.) Edzés tervet, vegyek vagy rakjak össze magamtól?

Segítenétek, hogy lenne érdemes belekezdeni?

184cm körül vagyok, és 70-73kg között. És persze fiú/férfi 20 éves.

2022. aug. 20. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress fel egy edzőt, mivel full vakon vagy! Ő majd segít neked a céljaid elérésében. Edzés, étkezés, tápkieg téma sokkal összetettebb annál, minthogy mi itt 5 sorban elmondjuk neked. És semmi konkrét infónk nincs rólad, azt sem tudod eldönteni, hogy fiú, vagy férfi vagy. És nem mellesleg, ezt nem is csinálják meg ingyen. Szóval nem is értem, mit gondoltál, mikor kiírtad ezt a kérdést...
2022. aug. 20. 13:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Kibeszél itt arról, hogy ingyen kell bármi is? Fiú /férfit a kötekedők kedvéért írtam ki, nehogy megszolás érjen.

Engem telejesen, az alap érdekelt.

Szimplán segítséget kértem, ha nem tűnt volna fel. Vagy esetleg, nehéz felfogású vagy.

2022. aug. 20. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha konkret kerdesed van az mas, de ezt igy hosszu lenne leirni.. (megtanitani enni meg edzeni 0rol). Rengeteg video van youtubeon etkezesrol, gyakorlatokrol. Legjobban ugy jarsz ha elmesz egy edzohoz
2022. aug. 20. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Csirke, rizs jó kiindulásnak? Azt a legegyszerűbb tartani szerintem.

Leginkább az a kérdésem, hogy mit vegyek edzés mellé?

2022. aug. 20. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Hat eleg egyoldalu.. mas feherjet meg cht is ehetsz nyugodtan. 1 het mulva hanyni fogsz a csirke rizstol ha abbol fedezel mindent. Zoldseg is menjen melle mindenkepp a rostok meg mikrok miatt plusz sok viz. Neked kene ugy 150g feherje meg vagy 300ch sztem. Az napi 800g csirke meg vagy 400g rizs szarazon.. az kifozve 1kg kb + a zoldseg. A felet biztos masbol vinnem be.. lehet barmilyen hus, tojas, napi 1 adag whey protein. Chnak zab, teszta, burgonya(foleg edesburi), bulgur stb..
2022. aug. 20. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:

"Leginkább az a kérdésem, hogy mit vegyek edzés mellé?"

Kaját. Azon kívül semmit. Nem állsz azon a szinten, hogy tápkiegészítőkre legyen szükséged.

2022. aug. 21. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Mielőtt elmész pénzt szórni kezdd el szépen olvasgatni az élelmiszerek biológiai hatásait.Mit tartalmaznak miből állnak.Mik azok a macrók.Miből és mitől épül az izom.Kb mennyi tápanyagra van szükséged.Milyen vitaminok segítik a szervezet jó működését és mennyi a napi szükséglete ezekből egy aktívan sportoló személynek.

Ha ezzel képben vagy nagyjabólakkor elmehetsz vásárolni.

Amíg halvány fingid nincs ezekről,azt sem tudod mire van szükséged,nincs értelme bedobálni minden xart a kosárba,mert gondolom te se lopod a pénzt!!

2022. aug. 24. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, így az alapokat tudom már, mert igazából úgy edzésben vagyok/voltam mindig, csak nekem ez a nagy súlyos edzések meg a gym kimaradt egyelőre. De mivel meguntam, a sportokat ezért váltanak erre, ami úgy edzésben tartana.

Gyakorlatokat is tudom, mert néztem videókat. Csak ezeket össze állítani egy edzésbe miből mennyit, és mit mikor kell és mivel szedni azt nem tudom, mert nagyon sok féle dolog van. Egy minta étrendet akartam kérni, hogy mit lenne érdemes enni mellette, és mi lenne az amivel rá tudnék segíteni, ha nem érnem el azt a kalória és fehérje stb. bevitelt amit elkéne.

Ezért akartam segítséget kérni hátha, valaki úgy bele tudna vezetni az alapokba. És egy mintát tudna mutatni, amivel eltudnék indulni.

Tervben volt, hogy vásárlók étrendet és edzés tervet is. Valószínű ezt is fogom tenni.

2022. aug. 24. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!