Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 170 cm magassággal 90kg...

170 cm magassággal 90kg körüli testsúlyt viszonylag szálkásan el lehet érni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 00:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, miért akarsz úgy kinézni, mint egy gay-bear?
2022. aug. 9. 15:36
 22/32 A kérdező kommentje:
Erőemeléshez ilyen testalkattal lennék sikeres. Ilyen fizikummal nyomhatnék fekve 200kg felett.
2022. aug. 9. 22:31
 23/32 anonim ***** válasza:
57%

Trollkodsz? Mert akkor gratula, ha ennyire vitted.

Ha nem, az még gázabb. Akkor te tényleg nem vágod, hogy mi a realitás naturálon ebben a sportban.

2022. aug. 9. 22:36
 24/32 A kérdező kommentje:
A realitás csak azok kifogása, akik nem tudnak eredményt elérni.
2022. aug. 9. 22:53
 25/32 anonim ***** válasza:
54%
Jó duma! Majd írj, ha a kitűzött 50-es kar helyett tíz év múlva is a 38-at súrolod.
2022. aug. 9. 23:00
 26/32 anonim ***** válasza:
De tényleg, kérdező te amúgy mit gondolsz? Hogy naturálban elérhető egy 50-es kar szálkásan? Sok sikert hozzá! Attól még más is elér eredményeket, hogy nem él mesevilágban.
2022. aug. 9. 23:26
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy 50-es karja lenne ennek az embernek. Meg nem is szálkás.

Akkor kb mi a naturál max, amit el lehet érni? Tudtok példát mondani rá, hogy ki van kb azon a szinten?

2022. aug. 9. 23:46
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Érzelemszerűen mindenkinek máshol van a naturál maximum, hiszen nincs két egyforma genetika, nincs két egyforma alkat.

Ha ennyire nem vagy képben, akkor ne irreális (és ostoba) célokat tűzögess ki, mert hamar elmegy a motivációd. Először tanuld meg, mi a progresszív túlterhelés, a sporttáplálkozás és az aktív/passzív regeneráció (pl. alvás menedzsment, bemelegítés, nyújtás, mobilizáció, gyógytorna, hengerezés, stb.). Ha ez megvan, akkor már leszel olyan szinten tudásban, hogy nem fogsz szteroidos majmokat naturálnak nézni, és nem fogsz baromságokat kérdezni.

2022. aug. 10. 00:21
 29/32 anonim ***** válasza:

"A realitás csak azok kifogása, akik nem tudnak eredményt elérni."

Meg azoké, akik nem hülyék.

2022. aug. 10. 05:41
 30/32 anonim ***** válasza:

A szálkásságnak különböző szintjei vannak. 10%-ot elég nehéz elérni a legtöbb embernek, az alá menni pedig kifejezetten kihívás, ahol fogsz veszíteni izmot. Ne abból induljatok ki egy naturál testépítő milyen tömeget tud hozni a színpadon, mert az 4-6%-os testzsír és veszít izmot.

Én eddig, akit láttam, hogy naturál és a legnagyobb tömeget hozta ezzel a magassággal, az egy 172 cm-es srác volt, aki 85-87 kg körül mozgott, 10-12% lehetett a testzsírszázalék nála. A magasság - 100 nem olyan nehéz, főleg alacsonyan könnyebb is hozni. Nekem 1,82 mellett, úgy hogy rosszul izmosodok, 75 kg körül lenne a 10%-os testzsírom. De én tényleg nem vagyok jó, meg régóta nem is vagyok benne, a felsőtestem nagyon gyenge. Aki tényleg komolyan izmosodik, az 1,7-hez 80-85 kg körül lesz 10%-os TZS-al. A 90 kg necces. Ott van Russell Orhii erőemelő, aki 83 kg, 165 cm-re, azt hiszem, elég szálkásan, persze ennek is szintjei vannak. Ha 1,7m lenne és elakarná érni a 90 kg-t viszonylag szálkásan még meglenne neki, de azért ő a ritka jó genetika, naturálon

(persze van aki kételkedik benne, hogy naturál, de miután én ezt a 1,72/86 srácot személyesen ismertem, meg látom a realitásokat, hogy mekkora különbség van a genetikák között, látom, hogy csomó embernek hogy izmosodik a melle-karja, hozzám képest egy átlag kondiban is, akik tuti nem cuccolnak... én elhiszem, hogy van egy fekete srác, aki 7 cm-el alacsonyabban hoz 3 kg-val kisebb tömeget, mint ő, főleg mivel az ismerősöm nem is edz túl jól :D).

Az ilyen kérdéseknek azért nincs értelme, mert egyik legmeghatározóbb a genetika, még profi edzésterv meg étrend se kell annyira, csak tolni neki és fog jönni az izom, ha te olyan vagy. Rengeteg árnyalata van a genetikának, ahogy a szálkásságnak is. Most az, hogy van-e pár fekete srác a bolygón, aki tudja hozni szálkásan ezt a tömeget, az neked mit mond el a saját céljaidról?

2022. aug. 10. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!