Mi értelme ilyen hosszú edzőcuccban edzeni konditeremben?
Figyelt kérdés
Sok férfin látok ilyet, van olyan aki hosszúujjú pólót is hord ez mellé.
Miért jó ez? 28 fok van a teremben kb..
2022. aug. 8. 12:32
11/16 anonim válasza:
Aha, oké én maradok a nadrágnál
13/16 anonim válasza:
Mert minden bohócruhát ami az usa bol van rögtön át kell venni.
Ez a menő.
Meg menő még súlyemelőövvel mászkálni 70 kilós csirkéknek.
Sorolhatnám.
Mára már a fitness komoly iparággá nőtte ki magát.Éshát minden xart el lehet adni a sok marhának.
Mert jobb,mert kényelmesebb mert a tö.eidet masszírozza,mert könnyebb csinálni stb. Edzés közben meg már izadni se kell lasan ,mert az olyan termeszetellenes és hát annyira gusztustalan!Törölközőt meg már nagyon avitt dolog leteregetni.
Ha pedig van akkor az semmiféleképpen nem lehet egy sima törölköző!!Áá nem!!Kell hogy legyen valami tulajdonsaga ami edzőtörölközővé teszi
4x annyiért persze!!
14/16 anonim válasza:
Amikor szálkásítok szinte mindig hosszúban vagyok, mert az izzadással gyorsabban veszteka súlyomból. Plusz jobb mint a pamut, mert fel is szívja az izzadtságot.
16/16 anonim válasza:
Nekem pl. megégett egy balesetben a fél oldalam, úgyhogy a strand kivételével mindig, mindenhol egy vékony hosszúujjú pólót hordok, hogy ne bámulják, meg ne ijesszem meg a gyerekeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!