Ezzel a módszerrel lehet erősíteni a combizmokat?
Figyelt kérdés
A gyakorlat úgy néz ki, hogy ülő helyzetből indulok, aztán egy lábbal állok fel...aztán leülök, meginz felállok egy lábbal, és így tovább 6-8 ismétlésig, mindkét lábbal, 4-5 sorozat...az egylábas guggolás még nem megy, hátha ezzel erősödnék annyit hogy váltsak..2022. aug. 3. 21:29
1/5 anonim válasza:
Az egylábas guggolás menő, mert szabályosan kivitelezve egy nagyon nehéz gyakorlat, de ennyi. Jó kihívás lehet magad számára, de kb. ennyi értelme van. Ha izmos és erős combokat szeretnél, akkor súllyal kéne guggolni és felhúzni, ugye tudod?
2/5 anonim válasza:
Valamennyit lehet vele, de nehéz a fokozatosságot megvalósítani így egy idő után szinte semmi fejlődés nem lesz vele. Én még régen egy csomót bohóckodtam otthon a teljes egylábas guggolással. Tudtam csinálni egy csomót, lassú negatívval, nem rugózva. De az erőm és az izomzatom szinte semmi nem volt. Rendes súlyos guggolást nagyon kis súllyal kellett kezdenem. Ma már el se tudom képzelni, hogy ne guggoljak normálisan.
3/5 anonim válasza:
Izmos lesz a lábad az egylábas guggolástól az tény, de nagy combokra ne számíts, ahhoz szabad súlyos guggolás kell.
4/5 anonim válasza:
kapaszkodj valamire, és próbáld guggolni egy lábbal
5/5 sütőpor válasza:
Lehet. Ha elég nagy kihívást jelent JELENLEG SZÁMODRA, akkor tökéletes. 👌
Persze ha már tudsz majd 30 szabályos egylábas gugolást csinálni, akkor érdemes lesz inkább súlyokkal edzeni (persze lehet hamarabb is).
De amíg kihívás, addig egyértelműen tudsz vele izmot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!