Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Elkzedtem edzeni,járok mostanában heti 4-5x és jelenleg 300+ kalóriában eszek.Elkezdtem nagyon durván izmosodni azóta de viszont a hasam az nagyobb lett valamiért.Pedig minőségi kajákat eszem magas proteinnel.Nem kardiózok mindig,csak lazán,nagy súlyokat emelek (5-8 ismétlés 3x ) Valakinek van valamilyen tanácsa?

2022. júl. 26. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha a nagyobb has azt jelenti, hogy pocakod nőtt, hájas lett, akkor lehet az a 300 nem is annyi. Simán előfordulhat, hogy indokolatlanul magas proteint eszel, sok oka lehet.

Ha valóban full egészséges kajákat nyomsz, akkor ne abból vegyél vissza, hanem mozogj többet.

2022. júl. 26. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
300 kalória plusz az viszonylag soknak számít, az lesz a sok
2022. júl. 26. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Számold újra, hátha valahol hibáztál. Én mindenképp visszavennék egy kicsit. Inkább fejlődj egy hajszálnyival lassabban mint hogy elhízz
2022. júl. 26. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Fel vagy puffadva, vagy zsir? Mit jelent az hogy nagyobb lett a hasad?
2022. júl. 26. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyzobb has mint fel vagy puffadva vagy nagyobb has mint hízol?

Ha fel vagy puffadva akkor étrenden érdemes változtatni.

Naturálba valamennyi zsír fel fog jönni rád, ha nem túl gyors a dolog akkor nem hiszem hogy foglalkoznod kéne vele, szép lassan bele fogsz nőni a kalóriába és el fogsz kezdeni fogyni ha nem növeled tovább.

Ha gyorsan hízol akkor meg érdemes lehet vissza venni kicsit. Nagyon nehéz megmondani hogy kinek mennyi az a +300 kalória mert mindenkinek más a metabolizmusa, kiszámolhatod te magasság, kor stb alapján de az közel sem biztos hogy pontos. Arról nem beszélve hogy a mozgásod kalóriafogyasztását is nehéz mérni.

2022. júl. 26. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért erre kíváncsi lennék, mit takar pontosan, hogy "elkezdtem nagyon durván izmosodni".
2022. júl. 27. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyit híztál és mennyi idő alatt?
2022. júl. 27. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!