Budapest, John Reed Fitness terem. Tudtok adni nekem véleményezést?
Rólam röviden: 26 éves vagyok, idén költöztem budapestre, eddig a 11. kerületben laktam, most átköltöztem a 13. kerületbe, és közel fogok dolgozni a tárgyban említett fitness teremhez.
A neten csak régebbi cikkeket láttam róla, a saját weboldalán nincs sok infó a marketing sallangokon kívül, árakat sehol nem tüntetik fel ami baromira gusztustalan húzás szerintem. Itt a gyakorin utánanéztem, voltak már kérdések ezzel kapcsolatban, a válaszok alapján úgy látom hogy itt ilyen hosszútávú szerződéseket kötnek 1-2-3 év távlatban, és előre kell befizetni, így olcsóra jön ki. Van más lehetőség is? Ilyen hosszú időre nem szívesen kötelezném le magam. Van aki esetleg havidíjas vagy féléves / negyedéves bérlettel van ott? Egyáltalán létezik ilyen, és ha igen, mennyivel jön ki drágábban mint az éves vagy kétéves bérletek?
Magáról a teremről, a társaságról, a hangulatról, a kialakításról, mit tudnátok elmondani?
Gondolom kitalálhattátok, hogy számomra nem túl szimpatikus a koncepció az alapján amit találtam a neten, de ha itt elég sok a pozitív visszajelzés, mindenképpen kipróbálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!