17 évesen pre-workout használata?
Én 17 éves koromban napi három-négy órán keresztül gyilkoltam magam a konditeremben. Alig akartam kijönni onnan, szívem szerint reggeltől estig ott lettem volna. Ha már 17 éves korodban ilyen rendszerességgel előfordul, hogy nincs kedved lemenni, akkor nem hiszem, hogy hosszútávú projekt lesz nálad az edzés. Az ilyen embereknél szokott az lenni, hogy X hónapig járnak, aztán Y hónapig nem, majd X hónapig megint járnak, aztán Y hónapig megint nem. De ne legyen így, hajrá, jó fejlődést kívánok!
A koffeinmentes pre-workoutok gyakorlatilag semmit nem dobnak, a koffein alapú pre-workoutok pedig nem hiszem, hogy egy 17 éves gyerek számára ajánlatosak. Ráadásul pont nem a pre-workouton fog múlni a kedved. Attól még, mert a koffein jól felnyomja a pulzusod, attól még nem fertőzi meg az agyadat, és nem módosítja a tudásod annak irányába, hogy neked megjöjjön a kedved az edzéshez. Tényleg az a baj, hogy aki már 17 évesen pre-workoutot és motivációs videót igényel ahhoz, hogy lemenjen mell-bicepszezni, az hol látja magát és a fizikumát 27 évesen?
Én általában ha ilyen van iszok egy kólát és már attól jobban vagyok. Rosszabb esetben egy zero hell-t. Fölösleges a pre-workout főleg szerintem ilyen fiatalon :D.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!