Szerintetek 36 évesen még meg lehet fiatalodni? Most 10 évig csak dolgoztam és most gondoltam elkezdek súlyzózni meg nagyon odafigyelni a kajára.
Figyelt kérdés
kb 8 kg túlsúly van rajtam, de az arcom nagyon megöregedett, meg megritkult a hajam.2022. júl. 18. 10:49
11/15 anonim válasza:
1000% hogy trollkérdés, először is egy 36 éves művelt embernek nem ilyen az írás képe, hogy "vok" meg ilyenek. Másodszor pedig a második 1,5 órája kiírt kérdésed be is bizonyította.
12/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne troll kérdés? Először meg akartam alapozni a jövőmet.
2022. júl. 18. 13:24
13/15 anonim válasza:
Gondolom, ennyi idősen ha azt mondod annyit tanultál, akkor letudtad volna írni rendesen, hogy "vagyok", azt hogy "vok" ilyet kb. a 14-15 évesek irogatnak.
14/15 A kérdező kommentje:
13as a korral haladni kell. Vagy te még a szőrös puncikat vadászod. pff
2022. júl. 18. 13:56
15/15 anonim válasza:
Ezt mondom, ha tényleg 36 éves lennél és intelligens akkor nem írnál ilyeneket, de mivel kamu ezért mindegy, de ez egyébként látszik is az írásképeden, senki nem ír így akibe szorult egy kis intelligencia és már fel van nőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!