Szerintetek 36 évesen még meg lehet fiatalodni? Most 10 évig csak dolgoztam és most gondoltam elkezdek súlyzózni meg nagyon odafigyelni a kajára.
Figyelt kérdés
kb 8 kg túlsúly van rajtam, de az arcom nagyon megöregedett, meg megritkult a hajam.2022. júl. 18. 10:49
1/15 anonim válasza:
Az arcod öregedésének és a hajad ritkulásának számos oka lehet (pl. hormonális), amelyeket nem fogsz tudni befolyásolni súlyzózással. 🤣
Ha viszont az a kérdésed, hogy 36 évesen is le lehet-e fogyni, vagy lehet-e izmosodni, akkor természetesen igen. Célnak megfelelő étrend, progresszív edzésterv, kielégítő regeneráció.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi 1es. Én úgy tudom, hogy a súlyzózás kihat a hormonrendszerre is. Legalábbis az irodalom szerint.
2022. júl. 18. 10:54
3/15 anonim válasza:
Hajad vágd le nullással vagy borotváld le, sokat fiatalít. Én legalábbis ezt szoktam mert kopaszodom. És amúgy igen, ha karban vagy tartva az sokat fiatalít. Eddz, ne sajnáld a pénzt kajára, aludj sokat.
4/15 anonim válasza:
Kihat, természetesen, de hogy az arcod nem fog megfiatalodni, és a kopaszodásod nem fog visszafordulni heti 3 mell-bicepsztől, az biztos.
5/15 A kérdező kommentje:
4es még a kaját is kalkuláld bele. Kb semmi zöldséget nem ettem az utóbbi években. A testépítés nem csak az edzésről szól. Szeretnék megdugni 18 éves lányokat.
2022. júl. 18. 11:07
7/15 anonim válasza:
36 vagy és 10évet dolgoztál?
Előtte mit csináltál?
8/15 A kérdező kommentje:
érettségi után 2 év munka, utána egyetem. De 25 éves koromig aktívan edzettem.
2022. júl. 18. 12:01
9/15 anonim válasza:
Ha jobb a testkompozíciód (alacsony testzsír), akkor azért összességében jobban fog kinézni az arcod. Egy kopasz fej is jobban néz ki soványan. Amúgy ezekre az edzéssel direktbe nem tudsz hatni, de ha van pénzed, és annyira fontos számodra, lehet tenni ellene manapság: menj el egy hajklinikára meg egy bőrgyógyászhoz, aki kozmetikai dolgokkal foglalkozik és beszéld meg velük, hogy mit lehet kihozni.
10/15 A kérdező kommentje:
9es sztem konkrétan ha kimegy egy kis víz belőlem, akkor a soványabb arc fiatalabbnak hat. Biztos tudjátok, hogy 30 felett sok a puffadt fejű és az öregíti a fejet. Csak ritkább a hajam, de nem vok még kopasz.
2022. júl. 18. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!