1/10 anonim válasza:
Ezt simán. Saját testsúlyos gyakorlatok, és diéta.
2/10 anonim válasza:
Elérhető, de az túlzás, hogy "simán".
3/10 anonim válasza:
Akkor bocsánat, igazad van, én heti 5 napot edzőteremben vagyok, így kicsit más nekem az átlagos, és a "simán".
Szóval elérhető, rendszeres edzéssel bárkinek, semmi plusz táplálékkiegészítő bevitelét nem igényli.
5/10 anonim válasza:
Olyan simán, hogy az utcán kb minden 300adik embernek van ilyen teste. Azok is 20 év alattiak.
6/10 anonim válasza:
Oké, csak épp nekik eszükbe sincs ilyen formát elérni :)
Egy átlagos fizikumú 20 év körüli, átlagos 18% testzsír tartalomról indulva 3 hónapon belül ezt el tudja érni.
Ha "siet" akkor 1,5-2 hónap.
8/10 anonim válasza:
Realis. Ha meg veszel padot allvanyt meg sulyokat akkor tobb is.
9/10 anonim válasza:
az a 3 lepontozó irigy kutya? :D
10/10 anonim válasza:
Lehetséges, amennyiben az otthoni edzés normális saját testsúlyos gyakorlatokra épít. Random 50-100 fekvővel, meg felüléssel nem nagyon, de ha alapgyakorlatokat csinálsz (fekvő tolódzkodás húzódzkodás kitörés stb stb..) akkor hozható, a lényeg itt is a progresszió. Súlyokkal egyszerű, rácsapsz plusz 5 kg-t és kész, saját testsúlynál viszont kreatívabbnak kell lenni, vagy egy zsákot megpakolni súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!