Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen út lenne a legjobban...

Milyen út lenne a legjobban járható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha zavar, hogy lóg a bőröm egy kicsit, és nem feszes (-35kg), akkor érdemes lenne izmot építenem? 78kg vagyok 170cm mellé, szóval nem kis szám ez, viszont látszik, hogy edzek.

Nem vagyok egyáltalán kövér, csak zavar, hogy nem feszes a bőröm.

Izomépítésben vagyok már 1 éve, +7kg jött fel ez idő alatt. Szálkásítani megérné? Folytassam az izomépítést?

2022. júl. 16. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is lógott a sok fogyás után. De csak a hason látszódott, mert közben sokat súlyzóztam. Durván nekiálltam hasazni, így némileg visszafeszesedett, mára már csak picit laza, de dolgozom rajta, és addig úgy sem nyugszok, amíg ezt ki nem küszöbölöm, eddig jól megy. :-) Én is szálkásítok, és emellé heti 5x edzek 2 órát, mivel a hasazás csupán 60 perc, mondtam, hogy durva. :-D Szerintem, nem lehetetlen a lógás kiküszöbölése izomépítéssel, nekem bevált. Nem szabad elkeseredni, meg elkönyvelni, hogy ez úgy marad.
2022. júl. 16. 09:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Hat van rajtad ugy 10kg meg, de folos szalkasitani a borod ugyis lassabban feszesedik. Sztem annyit vigyel be amennyire szukseged van en gyurj mint allat
2022. júl. 16. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!