Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez így járható út lenne?...

Ez így járható út lenne? (Kerekpár építés)

Figyelt kérdés

Tehát, lehetőségem lenne egy trekking 28" bicajra ami full deore-al van szerelve, valamint trektro bowdenes tarcsafékekkel és mivel ismerem a tulajt, bizton tudom, hogy 2013as megvásárlása óta évente 2 velencei tókört ment a bringa.

Szóval mondhatni kopásmentes. Egyébként garázsban tartott, nem dohányzó, hölgy tulajdonos:D

Ezt meg is kapnám tőle baráti áron konkrétan tartozik nekem és ezzel lerendezné.

Szóval én egy 29"est szeretnék, de sajnos most nem telik normális gépre, de arra gondoltam, mivel elméletileg ez is, meg a 29" is 622 kerékméretre épül, járható út lenne e, ha vennék egy mali viper vázat, aztán szépen átépíteném róla a cuccokat, majd azokat szépen fokozatosan hónapról hónapra cserélgetném? Kezdve pl a telóval, aztán hajtás, fékek stb...

#MTB #28 trekking
2021. ápr. 1. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi értelme egy komplett kerékpárt venni, ha neked váz nélkül, csak az alkatrészek kellenek belőle? A váz a kerékpár legdrágább része. Rajtad fog maradni, eladni nem tudod majd, vagy csak jóval értékén alul.
2021. ápr. 1. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
28=29=622=700, attól függően, hogy melyik rendszer szerint nevezed el. De ezek ugyanazt jelentik. Az átépítésnek rengeteg buktatója lesz, valószínűleg a végén többe fog kerülni, mintha vettél volna egy másik biciklit.
2021. ápr. 1. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy többe fog kerülni, csakhogy most nincs rá pénzem, hogy vegyek egyet, nemrég elértem a 120kg-ot, 10 eve nem mozgok aktivan, akkor vokt utoljára értelmes bringám, most nekem az a fontos, hogy legyen, nem az, hogy folyamatában mennyibe fog kerülni.

Ha most nekiállok sporolgatni és közben fel évig csak meresztem tovább a seggem, akkor már talán meg sem élem...

2021. ápr. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!