Hasonlóan édes ízért több tömegnövelő kell, mint fehérje egy adott ételbe?
Figyelt kérdés
Sütit akarok készíteni. Eddig fehérjével ettem.
Fehérjére az szokott lenni írva, hogy kb 25-30 grammot keverjek el 200-250 ml vízben.
Nutriversumos tömegnövelőre az van írva, hogy 75 grammot keverjek el 200 ml vízben.
Tehát akkor ha ugyanolyan ízerősségű kaját akarok, akkor háromszor annyi tömegnövelőt kell tegyek bele?
Vagy ha maradunk a vizes példánál, tömegnövelőből 25 gramm is ugyanolyan jó ízt adna, mint fehérjéből 25 gramm a 2 deci vízhez?
2022. júl. 7. 18:44
1/1 MadSeal válasza:
Ez márkafüggő, de a tömegnövelő általában 2/3 cukor és 1/3 fehérje. Keverd ki vízzel és kóstold meg, hogy jó lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!