Ennyi gyakorlat elég combra?
Figyelt kérdés
Heti 3x járok edzeni, mell-bic., hát-tric., láb-váll bontásban. Edzésnapok között mindig van 1-2 nap pihenő.
Ezeket csinálom combra: guggolás, merev lábas felhúzás, lábtoló, lábnyújtás.
Naturál vagyok.
2022. júl. 2. 07:39
1/6 anonim válasza:
A merev lábas felhúzás nem comb gyakorlat. Amúgy önmagában elég a guggolás ha jól csinálod. Ha pedig nem akkor mindegy, hogy mellette használod-e a combfeszítő gépet vagy nem. Mondjuk én is szoktam vele szórakozni guggolás után, hátha ad egy kis pluszt.
2/6 anonim válasza:
Sosem volt olyan erős és izmos a combon mint amikor csak guggolást és felhúzást csináltam, és montiztam. Naturálként, természetesen.
3/6 anonim válasza:
#1 vagyok, rosszul írtam mert valamiért azt hittem combfeszítőről beszélsz. Természetesen a merevlábas felhúzás jó combhajlító gyakorlat.
4/6 A kérdező kommentje:
Dehát a combfeszítő is comb gyakorlat.😅
2022. júl. 2. 12:19
5/6 anonim válasza:
Guggolásod mindenképp nézesd meg egy szakértővel mert ha rosszul csinálod, maradandó károsodást tud okozni. Haverom 3-4 év natural edzes után úgy kinyírta a térdét nagy mértékben a rossz guggolásnak köszönhetően h többet nem guggolhat. De lehet gerincsérved, derekad is kinyirhatod. Rengetegen gondoljak azt h ők bizony jól guggolnak közben qurvára nem. Bizonyos súly felett meg már mindekepp sérülnek az ízületek hosszú távon akkor is ha szabályosan csinálod, de egy naturál hobbi gyuros nem jut el addig úgy sem.
6/6 anonim válasza:
"Ennyi gyakorlat elég combra?"
Igen!
Csak hogy kapjál választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!