Izomnövelés céljából napi hány gramm fehérje fogyasztása ajánlott?
Figyelt kérdés
Olvastam már olyat is, hogy testsúly kilónként 1 g fehérje, de olyat is hogy 2 g. Most akkor mi az igaz?2022. jún. 19. 17:42
11/14 anonim válasza:
2g fdhérjétől oké hogy semmi bajod nem lesz, de az életben nem építi be a szervezeted így tök felesleges ennyi fehérjét enni. Naturálban ettől nem leszel izmosabb. 1-1.5g/ttskg elég hogy fejlődj. Nem hiszem hogy egy rom száraz kokszos, vagy csoda genetikájú naturál versenyző vagy
13/14 anonim válasza:
1-2g/tskg fehérje elég és igen nem lesz bajod ha 3g is lemegy.
De szervezet függő kinek mennyi az elég, én nem tagadom 80kg vagyok és napi 700g csirkét eszek.
14/14 anonim válasza:
Azt ugye vágjátok, hogy ezeket a számokat zsírmentes testtömegre kell érteni?
1-1,5x is elég lehet, tapasztald ki magadon, a szervezeted úgyis jelez, ha valami nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!